Mladić vidio kravu kako se davi, sve snimio i napravio nešto nesvakidašnje (VIDEO)

OVO NAPROSTO MORATE VIDJETI! Što biste učinili da ste vidjeli kravu kako izgubljena i vidno zbunjena pliva u jezeru? Upravo se to dogodilo jednoj mladoj veslačkoj veličini. Pogledajte kako su reagirali on i njegovi prijatelji.

Mladić vidio kravu kako se davi, sve snimio i napravio nešto nesvakidašnje (VIDEO) Youtube posnetek zaslona
1. 12. 2023

Kad su kružili internetom prije nekoliko dana snimke slovenskih mladića, koliko su okrutno postupali s nesuđenim životinjama, često smo mogli čuti koliko je suvremena mladež okrutna i otupjela. Ali nećemo sve bacati u isti koš, jer nisu svi isti. Srce će vam razgaliti video koji već ima više od 4,5 milijuna pregleda na YouTubeu, a prikazuje reakciju mladih ljudi koji vide izgubljenu kravu u jezeru.

Kad mladi shvate da je krava u nevolji, odluče se ne provozati, već joj pomoći. Donijeli su hrabru odluku, jer izvući kravu iz vode zaista nije mačji kašalj. Krava je opet veća od njih, a povrh toga i jako izmučena. Prvo su pokušali s konopom, ali su brzo shvatili da joj to dodatno otežava plivanje i da je konop vuče ispod površine vode. Jedna djevojka skače u vodu i podupire kravu za glavu, dok tri mladića drže njeno tijelo. Zajedničkim snagama uspijevaju, a preplašena krava se konačno okrene i pogleda ih prije odlaska, kao da zahvaljuje mladima.

Vjerovali ili ne, krave se od malih nogu smatraju prilično dobrim plivačima, a da ih nitko tome nije naučio. Mnoge krave žive uz jezera i rijeke, a plivanje je vrlo važno za njihov opstanak - iako ne mislimo da krave rade mnogo osim lutanja pašnjacima i ispaše. Neke krave ulaze u vodu i plivaju samoinicijativno, bez ikakvog poticaja. Ali ne znaju dugo plivati ​​(a ni jako brzo) i zato - ako je to jedina opcija - radije hodaju u plićaku. Po mogućnosti samo s dijelom stopala u vodi.

Poznat je primjer iz Irske, gdje stado goveda svake godine prepliva jezero na ispašu oko 100 metara, potaknuto poljoprivrednicima.Za vrijeme uragana Dorian tri su krave iz Sjeverne Karoline odnijele u vodu. Čudom su preživjeli, a stručnjaci su izračunali da su tijekom oluje plivali u vodi odn. čak 8 kilometara! Kada su pronađeni, bili su savršenog zdravlja.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.