Kolakušić očekuje dva mandata, po 1. izlaznim anketama ide u EU sa 8,2%!!!! Odmah nakon izbora objavit će i utrku za predsjednika Republike

Izborna šutnja je gotova i nositelj Liste 15 među prvima je danas izašao na svoje biračko mjesto, Trešnjevka sjever u Zagrebu, u Nehajskoj ulici već u osam ujutro, dajući na znanje koliko očekuje od njih.

Osim dva mandata priželjkuje da se više nikada ne dogodi, kao što je to bilo na prethodnim EU izborima da za HDZ glasuje samo 10 posto birača, a da osvoji 55 posto mandata i šest zastupničkih mjesta

Kolakušić očekuje dva mandata, po 1. izlaznim anketama ide u EU sa 8,2%!!!! Odmah nakon izbora objavit će i utrku za predsjednika Republike Igor Stažić
26. 5. 2019

- Očekujem dva mandata za EU parlament, kazao je danas rano ujutro na svom biračkom mjestu Mislav Kolakušić, nositelj neovisne Liste građana broj 15! Na svom izbornom mjestu, u Nehajskoj ulici, u zagrebačkoj Trešnjevci. pojavio se iznimno rano, već u osam sati ujutro. Kao da je svojim ranojutarnjim dolaskom u pratnji svojih najbližih suradnika želio pokazati kolika velika očekivanja ima. Na novinarsko pitanje odgovorio je: - Želja mi je da građani izraze svoju želju za promjena i da izađu u velikom broju, najmanje 30 posto!

Dva mandata mogu pokrenuti promjene koje svi zaslužujemo koje su nužne! Uslijedilo je pitanje novinarke Nove TV koju je zanimalo koji će biti prvi potez Mislava Kolakušića nakon ovih izbora. Odgovorio je: - Prvi će potez biti kandidatura za predsjedničke izbore.

Zašto je važno da građani izađu na izbore, uslijedilo je novinarsko pitanje na koje je kandidat Liste 15 nastavio: - Građani odlučuju. Na zadnjim se izborima dogodilo nešto nevjerojatno. Izašlo je 25 posto birača. HDZ je osvojio 10 posto, s tih deset posto je osvojio 55 posto mandata. Sa samo 10 posto HDZ je na prošlim Europarlamentarnim izborima dobio šest mandata. Građani to ne smiju dopustiti, moraju izaći na izbore i moraju odlučiti. Ne smiju dopustiti da njih samo deset posto odlučuju o njihovoj sudbini.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.