Testiraju ribe, ribare, životinje, čak i nilske konje iz ZOO-a! Zbog novog covida Kinezi načisto "poludili"!

Kina podiže tenzije bizarnim mjerama protiv korona virusa! Nulta tolerancija prema covidu. Testiraju ribe, životinje, čak i one iz zološkog vrta. Vlasti jednog od tamošnjih gradova donijele su uredbu za koju mnogi ne mogu vjerovati da je uopće moguća. Pročitajte, ludo da luđe ne može!

Testiraju ribe, ribare, životinje, čak i nilske konje iz ZOO-a! Zbog novog covida Kinezi načisto "poludili"! Artur Ferreira / Pixabay
20. 8. 2022

Foto: Artur Ferreira / Pixabay

Budući da je u kineskom gradu Xiamenu bilo 40-ak pozitivnih rezultata testiranja na korona virus, osim oko 5000 stanovnika grada, na prisutnost koronavirusa testirat će se i neke morske životinje, a snimci su već obišli internet. u kojem kineski medicinski radnici u životinje, od kojih su neke još uvijek žive, guraju štapiće za testiranje.

"Kad se ribari vrate u svoje luke, zajedno s njima moraju se testirati i životinje namijenjene konzumaciji", napisalo je gradsko okružno povjerenstvo za kontrolu mora. Testiranje morskih životinja naređeno je zbog ilegalne razmjene robe kineskih i stranih ribara.

"Ovo je stvarno neprirodno. Ne znam bih li se smijao ili plakao", napisao je jedan komentator na Twitteru.

No, ribe nisu jedina životinjska vrsta koju su Kinezi u posljednje dvije godine stavili na kušnju straha. U svibnju je, primjerice, u jednom od zooloških vrtova naređeno testiranje nilskih konja dva puta tjedno.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.