Kad uđem u ring podemonim, sutra ću skinuti haljinu, ući u ring i pokušati osvojiti titulu svjetske prvakinje

Monika Babić (25), simpatična zagrebačka studentica kemije i ekologije, sutra će se navečer u Staroj Zagori, uz izravni TV prijenos na bugarskoj nacionalnoj televiziji  B1B tv te na francuskome kanalu SFR Sport 5, boriti za zlatni pojas, s osam suparnica iz Hrvatske, Bugarske, Češke, Srbije, BiH, Turske i Francuske. Meč počinje sutra u 20.30 h. Mi smo ju, na svu sreću, upoznali u ženstvenom izdanju

Kad uđem u ring podemonim, sutra ću skinuti haljinu, ući u ring i pokušati osvojiti titulu svjetske prvakinje Bojan Markičević Haron
8. 2. 2018

Napisao: Sven Stažić

Video: Vladimir Zerec

Foto: Bojan Markičević Haron

- Kada prođem konope, podemonim! Imam cilj i volju – sutra idem po najsjajniji pojas i titulu svjetske prvakinje po seriji World Kickboxing Networka. U Staroj Zagori, u petak 9. veljače navečer, osam sudionica iz Hrvatske, Bugarske, Češke, Srbije, BiH, Turske i Francuske borit će se za titulu prvakinje. Uživo nastup simpatične zagrebačke studentice kemije i ekologije moći će se pratiti jedino na bugarskoj nacionalnoj televiziji B1B tv te na francuskome kanalu SFR Sport 5.
Za turnir u Staroj Zagori naša je Monika pozvana doslovno u posljednji trenutak i to nakon otkaza ruske natjecateljice koja je slovila kao jedna od favoritkinja.
Na turniru, koji će iznjedriti buduću svjetsku prvakinju u kickboxingu, rukavice, a i noge, ukrstit će osam najboljih svjetskih "fajterica". Riječ je o bespoštednim borbama koje su najpopularnije na Tajlandu, no sve ih je više i širom svijeta. Među najžešćim kickboksačicama su i one koje dolaze iz bivše države.
Članica zagrebačkoga "Leon Gyma" u konkurenciji je s IFMA Muaythai prvakinjom Irem Akin iz Turske, WKN-ovom europskom prvakinjom Mallaury Kalachnikoff iz Francuske, WKN-ovom internacionalnom prvakinjom Marinom Spasić iz Srbije i Selmom Baltić iz BIH. Djevojke će za pobjedu morati u jednoj večeri ostvariti tri pobjede. Ulog je WKN-ov pojas u perolakoj kategoriji (do 60 kg). Ostale suparnice su Tereza Dvorakova (Češka), Iliana Gelebova (Bugarska) i Joana Nwamerue (Bugarska). 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.