Jedini unuk Elvisa Presleya počinio samoubojsto u 27. godini

27-godišnjeg Benjamina Keougha policija je pronašla mrtvog.

Jedini unuk Elvisa Presleya počinio samoubojsto u 27. godini Free News
14. 7. 2020

Mediji su izvijestili o smrti unuka ikone američke pop kulture Elvisa Presleya - 27-godišnjem Benjaminu Keoughu. Kako piše TMZ, mladić je pronađen mrtav u svom stanu u Kalabasasu u Kaliforniji.
Benjamin, koji je bio vrlo sličan svom slavnom djedu, umro je od rane od vatrenog oružja, koju je, prema preliminarnoj verziji, nanio sebi.

Benjaminova majka i jedina kćer Elvisa Presleya, 52-godišnja Lisa Maria Presley, šokirana je zbog onoga što se dogodilo i slomljena  je od tuge. Benjamin je Lisin sin iz prvog braka s pjevačem i tekstopiscem Dannyjem Kiom.

"Lizino je srce slomljeno, neumoljivo je i slomljeno, ali ona pokušava ostati jaka za 11-godišnje blizance i najstariju kćer Riley. Zaista je voljela ovog dječaka. On je bio ljubav njenog života" - rekla je predstavnica Lise Presley

Malo se znalo o životu Keough-a osim da je neuspješno pokušao uspjeti u showbusinessu te da je poput i svoje obitelji volio glazbu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.