IZAŠAO JE NOVI BROJ STARTA!

Novi broj magazina Start na svim je kioscima od 3. svibnja. Požurite i nabavite svoj primjerak - dvije naslovnice, dvije duplerice,172 stranice, puno zanimljivog sadržaja, a promo cijena je i dalje 15 kuna.

3. 5. 2017

Novi broj magazina Start je na svim kioscima od danas 3. svibnja. Kao i u prošlom broju, u našem drugom izdanju čeka vas ogromna količina zanimljivih tekstova, savjeta, vodiča, recenzija novih automobila i senzacionalnih fotografija. 

Ovaj put smo malo drugačiji. Imamo dvije naslovnice, dvije duplerice i 172 stranice. Iako dobivate praktički dva magazina, cijena je i dalje promotivnih 15 kuna.

U novom broju Starta pročitajte neke od najzanimljivijih tekstova koji se trenutno objavljuju u domaćim novinama. Pričali smo s Igorom Štagljarom, vrlo vjerojatno najvažnijim hrvatskim znanstvenikom koji u Torontu radi na revolucionarnim istraživanjima koja će pronaći lijekove za ozbiljen bolesti poput raka, Parkinsona i cistične fibroze.

Objavili smo i tužnu priču o Pantovčaku. Pantovčak nije samo elitni kvart u Zagrebu. Mračna povijest ovog brda krije neispričanu priču o Židovima, ustašama, partizanima i novim bogatašima devedesetih. Istražili smo i što bi bilo da je Gabriele D’Annunzio uspio stvoriti svoju futurističku državu na Kvarneru. 

Pričali smo i sa Ksenijom Vrbanić o modnom biznisu i kako je uspjela na svjetskom tržištu, ali i s Anom Zadnik, curom iz Rijeke koja je na čelu dizajnerskom tima Minija. 

Vozili smo i sve najbitnije nove automobile na tržištu. Provjerite zašto smo privukli više pogleda u Škodi Kodiak nego u bilo kojem drugom automobilu, kako je Hyundai i30 postao ozbiljan konkurent VW Golfu, zašto Mitsubishi Outlander PHEV može voziti bez kapi benzina.

Obavezno morate pročitati i naš esej o Titovim automobilima u kojima razbijamo neke ustaljene mitove i otkrivamo dosad nepoznate detalje o izgubljenim autima koji su bili u njegovoj službi i misteriozno nestali. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.