Ima Boga! Profesor pušten na slobodu i Božić će dočekati u svom toplom domu

Mulac i njegovi roditelji, baš kao i ravnateljica i ministar obrazovanja trebali bi se bar zapitati jesu li postupali kako to pravo, pravda i život nalaže. Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu ekspresno je pustilo "Pedra" na slobodu!

Odvjetnik Veljko Miljević koji brani Profesora kratko je izjavio: - Branio se od napada, ali je sam svoje ponašanje nazvao nedopustivim.

Ima Boga! Profesor pušten na slobodu i Božić će dočekati u svom toplom domu Screenshoot / fb
22. 12. 2023

Javnost je stala u obranu profesora, a ekspresno "vađenje" profesora iz pritvora samo je potvrda kako se raspoloženje u ovom slučaju promijenilo.

Odvjetnik Veljko Miljević, branitelj profesora iz zagrebačke srednje škole koji je snimljen u tučnjavi s učenikom, podnio je žalbu na odluku suda o istražnom zatvoru. Uvjerava da se profesor branio od napada, učenike je lakše ozlijedio. Kaže i da je sam profesor pred sutkinjom istrage svoje ponašanje nazvao nedopustivim.

"Da, on je sudjelovao u fizičkom obračunu koji nije rezultirao nekim naročitim posljedicama, ali je sam kao takav nespojiv s njegovim pozivom i da je on utoliko sasvim sigurno kriv, ali i da će nastojati izbjeći bilo kakvu moguću situaciju jer jednostavno više neće to raditi, napustit će taj poziv", kazao je Miljević.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu to je prihvatilo i uvažilo i pustilo Profesora na slobodu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.