Hyundai otkrio novi "faceliftani" Santa Fe

Očekuje se da će novi Santa Fe na tržište izaći na jesen 2020. godine.

Hyundai otkrio novi "faceliftani" Santa Fe Hyundai
4. 6. 2020

Četvrta generacija Hyundai Santa Fe dobila je široku rešetku, dnevna svjetla u obliku slova T i povećane lukove na kotačima s 20-inčnim kotačima. Stražnja svjetla povezana su tankom vodoravnom prugom.

Korejska tvrtka primijetila je da je unutrašnjost postala prostranija, a unutrašnjost s vrhunskim materijalima postala luksuznija.

Na središnjoj konzoli je 10,25-inčni multimedijski sustav osjetljiv na dodir s navigacijom, izlazom slike sa stražnje kamere i nizom zabavnih funkcija. Isti zaslon, usput rečeno, ugrađen je u premium Genesis.

Ručica mjenjača promijenjena je na gumbe. Desno od njih nalazi se rotacijski izbornik za odabir načina vožnje: za vožnju po pijesku, snijegu, prljavštini, kao i za eko način, sport, udobnost i automatsku inteligenciju, koji prepoznaje stil vožnje i sam odabire mod ,

Tehničke karakteristike modela nisu najavljene, kao ni datum izlaska modela. Prema preliminarnim informacijama, Santa Fe će se graditi na novoj platformi koja će Hyundaiju omogućiti prodaju modela s hibridnom elektronikom. Tradicionalni benzinski motori ostat će u liniji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.