HR kralj društvenih mreža je Kolakušić, potvrdio Faktograf Petra Vidova i Georga Sorosa, no tvrde da je to OTROV!!! Za ilustraciju teme posegnuli su za fotkama Kolakušića, Miletića, Krišto i Pernara!

Bogovi su pali na tjeme. Najveći ideološki progonitelji eurozastupnika istražili tko je naš najutjecajniji političar na Tik - Toku. Objavili da je daleko najuspješniji Mislav Kolakušić, a tu su i Miletić, Krišto, Pernar..., no kažu da je to OTROV!

Kako hrvatski političari kotiraju na TikToku uoči superizborne godine?

Etabliranih i mainstrem medijima omiljenih nema na listi Faktografa, ništa neobično kad imaju besplatnu reklamu, uglavnom plaćenu našim poreznim novcem.

Ipak, Faktograf nije odolio napisati: - Proučili smo što se dobro prodaje na ovom pazaru političkih ideja u sitnim i šljaštećim bočicama. U najprodavanijoj je, nažalost, otrov.

HR kralj društvenih mreža je Kolakušić, potvrdio Faktograf Petra Vidova i Georga Sorosa, no tvrde da je to OTROV!!! Za ilustraciju teme posegnuli su za fotkama Kolakušića, Miletića, Krišto i Pernara! Pixell/Branimir Klarić
12. 1. 2024

Prodavači istine ili magle? Svjesni manipulatori ili dokazani čuvari izvrsnosti? Faktograf.hr primio se iznimno ozbiljne teme o tome tko je tko među našim zastupnicima na društvenim mrežama. I nisu mogli pobjeći od istine, jer to je davno poznata priča. Mislav Kolakušić neprikosnoveni je Kralj društvenih mreža, a to je potvrdilo i istraživanje Faktograf.hr.

https://faktograf.hr/2024/01/09/kako-hrvatski-politicari-kotiraju-na-tiktoku-uoci-superizborne-godine/

Ovaj iznimno nenaklonjeni portal hrvatskom eurozastupniku financiran ponajprije od filantropa Georga Sorosa te usko vezan uz platformu Možemo i navodno neovisnu Gong instituciju, naravno da nije mogao sve to protumačiti na svoj način. Ne pazeći kako pišu tako koriste i strane riječi, jednako kao i novac s kojima svoju djelatnost financiraju. Između ostalog, draža im je tuđica takmičenje od hrvatske riječi natjecanje...

Tako bi se dalo shvatiti kako džaba to bilo Kolakušiću kad je Til-Tok otrov! Opravdavajući svoje istraživanje napisali su:

- Na prvi, pa onda i na drugi, nekima i na 17. pogled, TikTok je potpuno neprirodan okoliš za duboke i teške društvene teme, kakve bi u zamisli demokracije trebale presuđivati u političkim takmičenjima.


Proučili smo što se dobro prodaje na ovom pazaru političkih ideja u sitnim i šljaštećim bočicama. U najprodavanijoj je, nažalost, otrov.

Za ilustraciju tog otrova posegnuli su za fotografijama Kolakušića, Miletića, Krišto i Pernara!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.