Strašno otkriće: U putnom kovčegu pronađeno žigosano tijelo 12-godišnje djevojčice

 
Brojevi nisu bili ispisani niti urezani u djevojčino tijelo, već su utisnuti na nju pomoću naprave.

Strašno otkriće: U putnom kovčegu pronađeno žigosano tijelo 12-godišnje djevojčice Twitter/gchahal
18. 10. 2022

U 19. arondismanu Pariza policija je pronašla kofer u kojem se nalazilo tijelo 12-godišnje djevojčice. Akciju potrage navodno je inicirao otac djevojčice koji se zabrinuo kada mu se kći nije vratila iz škole. Upozorio je i suprugu koja je odmah obavijestila policiju.

Što su otkrile kamere? 

Tijelo maloljetnice pronađeno je u koferu, nedaleko od stambene zgrade u kojoj je živjela. Bila je svezana i prerezan joj je grkljan. Kriminalisti su odmah osigurali teren, a na mjesto događaja stigli su i forenzičari. Na njenom su tijelu bili neobjašnjivi brojevi 1 i 0. Brojevi nisu bili ispisani niti urezani u tijelo djevojke, već su na njoj bili utisnuti spravom. Obdukcija je pokazala da je umrla od gušenja.

Pariški list Le Perisien javlja da je djevojka u zgradu u kojoj je živjela ušla u 15 sati i potom nestala. Njeni ostaci otkriveni su u 23 sata. Kamere su tijekom noći snimile ženu kako se muči izvući kofer iz zgrade. Ovo je bilo vrlo slično onome u kojem je pronađeno tijelo. Kriminalisti slučaj tretiraju kao kazneno djelo ubojstva, a već je uhićeno šest osoba. Jedan od njih navodno je muškarac koji je pronašao kovčeg i pozvao policiju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.