Petrina: - Aj Šupak pokaži jednu jedinu presudu u njihovu korist! Grmoja: Sud sve sudi za obitelj koju Petrina terorizira!

Dok je ovakvih HDZ ne treba brinuti. Uz njih živjeti će vječno!

Obračun kod OK Primoštena opozicijskih suparnika ne prestaje, a nakon odgovora primoštenskog gradonačelnika prepunih teških riječi ponovo se uvredljivo oglasio Nikola Grmoja koji nimalo ne štedi Stipu Petrinu omiljenog dalmatinskog gradonačelnika:

- Predlažem da srušite ova dva zida i ispričate se ljudima, jer ih terorizirate već četiri godine. Idete polako kraju svoje političke karijere zbog godina i biologije i ne treba vam ovo na kraju te uspješne lokalne karijere

Ovo ni pas s maslom ne bi pojeo.

Petrina: - "DEBELO UGOJENO PRASE koje se je ugojilo na tuđi račun. NIKOLA GRMOJA član SEKTE zvane MOST. Stvarno ŠUPČINO , prokletstvo ove države i nacije je da NAJKORUPTIVNIJA , NAJLAŽLJIVIJA ŠUPČINA bude na čelu nacionalnog Antikorupcijskog vijeća .

BOLESNICI pišu GLUPOSTI ! Hoće PONOVNO UKRASTI dio općinskoga zemljišta !

Grmoja: - Idete polako kraju svoje političke karijere zbog godina i biologije i ne treba vam ovo.

Petrina: -  Aj Šupak pokaži jednu jedinu presudu u njihovu korist! Grmoja: Sud sve sudi za obitelj koju Petrina terorizira! Duško Jaramaz / Pixell
9. 8. 2022

Foto: Duško Jaramaz / Pixell

Stipe Petrina nemojte se sramotit. Ni sebe ni Primošten. Ponašate se kao razmaženo derište koje urla i vrijeđa jer zna da je zabrljalo i da nema argumenata. Iz poštovanja prema vama kao starijem čovjeku koji mi može biti otac bit ću blag i pristojan. Predlažem da srušite ova dva zida i ispričate se ljudima jer ih terorizirate već četiri godine. Idete polako kraju svoje političke karijere zbog godina i biologije i ne treba vam ovo na kraju te uspješne lokalne karijere.

Nakon dviju objava oporbenih političara uslijedila je i nevjerojatno primitivna rasprava koja je pratila njihove FB postove. Izdvajamo:

Nikola Grmoja: Sve sudske presude su na strani obitelji koju Petrina terorizira!

Stipe Petrina: - Aj Šupak POKAŽI JEDNU JEDINU presudu u njihovu korist.

Pročitajte što je Petrina odgovorio na optužbu Grmoje da je šerif Primoštena koji terorizira pošten svijet:

- Ovaku poruku poslao sam ŠUPČINI zvanom NIKOLA GRMOJA , kao neki saborski zastupnik i na sramotu svih u RH predsjednik Antikorupcijskog vijeća !!!!!! Pretpostavljam RH . Treba naglasiti da je ŠUPAK zvani NIKOLA GRMOJA član SEKTE zvane MOST dakle iste one kojoj je predsjednik BOŽU PETROV , da, da, da upravo taj !!!
"Šupčino , prije nego što si došao u Primošten da bi podržavao KRAĐU općinskog i DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA trebao si čuti i DRUGU STRANU . Međutim , ŠUPČINO članu sekte LUCIJA tebi to nije potrebno. Ne zaboravi Šupčino da se svatko druži sa onima kakva je sam . Obzirom da te ja jako, jako dobro poznam iz 2015. god. mislim d a je sa takvim ŠUPKOM svaka diskusija je besmislena . Dakle LICEMJERNA I KORUMPIRANA ŠUPČINO nemoj zaboraviti da si na "sisi " općine Primošten a u isto vrijeme podržavaš one koji OTIMAJU od te iste općine od koje između ostalih primaš PLAČU . ŠUPČINO bilo bi dobro da prema meni "isto kreneš kao i prema Zekanoviću " samo za razliko od spomenutog eto ja gorim od želje da tako nešto pokušaš. Nego , ŠUPČINO zašto ti nisu ADMINISTRATIVNI TERORISTI i NAJOBIČNIJI LOPOVI koji su od RH i općine Primošten UKRALI VIŠE STOTINA M2 pokazali sudske presude donesene na njihovu štetu. Stvarno ŠUPČINO , prokletstvo ove države i nacije je da NAJKORUPTIVNIJA , NAJLAŽLJIVIJA ŠUPĆINA bude na čelu nacionalnog Antikorupcijskog vijeća .
Poslali ste
Eto ŠUPČINO , to je to . Nego ŠUPČINO nadam se da ćeš uistinu o ovome govoriti u Saboru da svi vide kako ŠUPČINA NIKOLA GRMOJA brani i opravdava LOPOVE I ADMINISTRATIVNE TERORISTE koji KRADU od RH i općine Primošten a koji plaćaju tog istog Grmoju .
Poslali ste
Ako si imalo muško a NISI
Poslali ste
(pretpostavimo da jesi ) bit ću jako jako ŽALOSTAN ako na ovo ne odgovoriš kao muškarac a ne kao DEBELO UGOJENO PRASE koje se je ugojilo na tuđi račun ".
Write to Nikola Grmoja

A sve je započelo Grmojinim obrušavanjem na Stipu Petrinu.

JEDAN NEVJEROJATAN SLUČAJ IZ PRIMOŠTENA KOJI PUNO GOVORI O NAŠIM INSTITUCIJAMA
Jutros sam u Primoštenu održao konferenciju za medije o borbi bračnog para Skorin-Kapov s Općinom Primošten, odnosno njezinim načelnikom Stipom Petrinom, ali i državnim institucijama oko uzurpacije privatnog terena i neovlaštene prenamjene istog u zelenu javnu površinu.
Mediji su već pisali o ovom nevjerovatnom slučaju iz Primoštena.
Dakle, 2018. na susjednoj parceli do terena bračnog para Skorin-Kapov je privatni investitor, tvrtka "Primošten Kaskade" namjeravala graditi objekt s 40 apartmana.
Do zemljišta na kojem je planirana gradnja ne postoji kolni prilaz, pa da bi mu se osigurao, dio privatne okućnice bračnog para je potpuno nezakonito iz građevinske, prenamijenjen u javnu zelenu površinu.
Kao završni čin ovog teatra apsurda, načelnik Petrina donosi odluku i o izgradnji zida ispred kuće Skorin-Kapov te im tako već tri godine onemogućuje prilaz vlastitoj garaži.
Odluku o izgradnji zida ukinuo je Visoki upravni sud, međutim, institucije se ne mogu dogovoriti u čijoj nadležnosti je njegovo uklanjanje. A načelnik Petrina je umjesto da ukloni taj zid, izgradio još jedan.
Ispred, tih dvaju “ zida srama" jutros sam rekao da apsurdna situacija u kojoj se našao bračni par Skorin Kapov pokazuje da naše institucije ne funkcioniraju i da se ne poštuje privatno vlasništvo.
Bračni par Skorin-Kapov se dakle usprotivio nelegalnoj gradnji i što su dobili zauzvrat, odmazdu lokalnog načelnika, koji je da napakosti onima koji su mu se usprotivili, došao do ideje da napravi ne jedan, već dva zida.
Ovo je tek jedan od pokazatelja kako se u ovoj državi ponašaju oni koji obnašaju vlast.
Bračni par Skorin-Kapov me upoznao s agonijom koju prolaze zbog samovolje lokalne vlasti u Primoštenu i šutnje nadležnih institucija.
Postoji osnovana sumnja da se radi o pogodovanju privatnom investitoru koji je u blizini trebao graditi čemu se bračni par Skorin-Kapov usprotivio.
Na upit nisu dobili odgovor zašto je to dobra investicija, ima li investicija ispunjene sve potrebne preduvjete da bi do nje moglo doći nego su dobili odmazdu lokalnog načelnika i to samo da napakosti onima koji su mu se usprotivili.
Petrina je došao do ideje da napravi u blizini kuće ne jedan, već dva zida kako bi onemogućio parkiranje vlasnicima kao i izlaz iz garaže.
Takvi ljudi u Hrvatskoj obnašaju vlast i tome treba stati na kraj.
Oni koji imaju vlast bi narodu trebali biti na usluzi, pomoć im, a ne šerifovanjem i nasilnim ponašanjem ili pogodovanjem određenim projektima možda pokušati izvući dodatnu korist od svoje funkcije.
Ovo zapravo pokazuje koliko naše institucije ne funkcioniraju, koliko se u Hrvatskoj ne poštuje privatno vlasništvo, koliko lošu poruku šaljemo onima koji žele živjeti, koji žele u Hrvatsku ulagati i Hrvatsku graditi.
„Zbog "zida sramote" i zbog ometanja posjeda obraćali su se svim mogućim institucijama od Općinskog suda u Šibeniku preko Inspektorata, resornih ministarstava i Vlade do Visokog upravnog suda i Vrhovnog suda. No, svi se brane nenadležnošću.
Nitko ne kaže da nisu u pravu, samo svi redom "peru ruke" od njihova slučaja. Na kraju im je sugerirano da se obrate Općini, a to je, slikovito će, kao kad vas lopovi opljačkaju, a sud vam sugerira da se pljačkašima žalite.
Suočeni su, među ostalim, sa zastrašivanjima, nalozima komunalnog redara da se ruši njihova okućnica i krivotvorenim geodetskim snimkama.
Ovaj slučaj je ništa drugo nego čisto izrugivanje kompletnom hrvatskom zakonodavstvu.
Inače, radi se o dvoje vrhunskih znanstvenika porijeklom iz Hrvatske čija su se djeca također vratila u Hrvatsku i umjesto da ih Domovina dočeka raširenim ruku, izloženi su teroru lokalnog čelnika i šutnji naših insititucija.
Naglasio sam da ne smijemo prihvatiti ovakve modele ponašanja i šerifovanja te sam najavio da ću kao saborski zastupnik učinit sve da upoznam saborske zastupnike, ali i institucije s ovim slučajem, a sve kako se ovakve situacije više nikada ne bi ponavljale i kako bi privatno vlasništvo u RH bilo zaštićeno!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.