FOTO GALERIJA: Na stadionu opet cijele obitelji, a ne samo tate! Žene, sinovi, kćeri, prijatelji... još jedan Bingo u Maksimiru. Dinamo poput Medveščaka!

Sjajna je Dinamova pobjeda, a pravi je Bingo povratak cijelih obitelji na stadion!  Furiozna utakmica donijela klubu Ligu prvaka i najmanje četvrt milijarde kuna i nevjerojatnu sreću i dopunu navijačke strukture na Maksimiru! 

Bezbrižno navijale cijele obitelji, a ne samo očevi i BBB-i! Na Maksimiru tate sa sinovima, kćerima, suprugama, svekrvama...

Drmić, Bočkaj, Oršić, Petković & Co.  junaci utakmice, no jednako tako bilo je sjajno vidjeti cijele obitelji na tribinama Maksimira! Baš kao na legendarnim utakmicama hokejaškog kluba Medveščak!

FOTO GALERIJA: Na stadionu opet cijele obitelji, a ne samo tate! Žene, sinovi, kćeri, prijatelji... još jedan Bingo u Maksimiru. Dinamo poput Medveščaka! Dragan Đukanović / SportNews
25. 8. 2022

Napisao i snimio: SportNews.hr / https://sportnews.hr/vijesti-hrvatska-nogometna-liga/4007-dinamovo-furiozno-otvaranje-i-zavrsetak-produzetaka-utakmice-donijeli-su-mu-ligu-prvaka-drmic-i-bockaj-junaci-cijim-se-golovima-slili-milijuni-eura-u-modru-blagajnu.html

DINAMO - BODO GLIMT 4-1

ZAGREB: Stadion Maksimir. Gledatelja: 20.000 Sudac:Mateu Lahoz (ESP). Pomoćni suci: Pau Cebrian (ESP) i Roberto Diaz (ESP). VAR: Rikardo De Burgos. Asistant VAR: Xavier Estrada (ESP)

Strijelci: 1-0 Oršić (4), 2-0 Petković (35), 2-1 Gronbaek (70), 3-1 Drmić (117), 4-1 Bočkaj (120)

DINAMO: Livaković, Ristovski, (od 91. Moharrami) B. Šutalo, Perić (od 71. Dilaver), Ljubičić, Ademi (od 91. Bočkaj), Ivanušec, Špikić (od 60. Emreli), Baturina (od 60. Gojak), Oršić (od 82. Drmić), Petković.

Trener: Ante Čačić

BODO/GLIMT: Haikin, Sampsted, Amundsen (od 105. Vetti) Hoibraten, Wembangomo (od 111.Tjardasen-Skau), Vetlesen (od 105. Kondrasen) Hagen (od 63. Gronbek), Saltnes, Mwuka (od 104. Koomson) Salvesen (od 63. Espejord), Pellegrino.

Trener: Kjetil Knudsen

Dinamo je otvorio utakmicu furiozno, Oršić je zatresao mrežu gostiju i izazvao erupciju Maksimira. Nakon vodstva Dinamo kontrolira igru ne juri prema golu Norvežana, što je počelo živcirati publiku. Petković atraktivno šalje u zaborav taktičko nadmudrivanje škaricama šalje loptu u mrežu. Dinamo ima prolaz, bolje stoji na terenu te se očekivalo da će utakmicu riješiti do odlaska na odmor, ali nije.

U nastavku Bodo/Glimt se pozicionirao visoko skoro do centra, Dinamo je gotovo bezopasan. Gosti igraju ofenzivnije i stvaraju prilike, Ljubičić izbija s gol crte, a nakon dvije minute Grønbek pogađa za 2:1 i sve vraća na početak. Dinamo sretno dočekuje produžetke, Čačić uvodi Bočkaja i Moharamija koji momčadi uz Drmića koji je ušao ranije daju momčadi infuziju i igra modri počinje funkcionirati. Pri kraju drugog produžetka protunapadi modrih su sve opasniji, a kulminacije stiže u 117. minuti golom Drmića, a točku na "i" stavio je Pero Bočkaj u posljednjoj minuti utakmice. ponovo erupcija emocija na Maksimiru Dinamo je izbori grupnu fazu Lige prvaka, blagajna će se lijepo popuniti i muka drugog poluvremena je zaboravljena. Mi nismo zaboravili spomenuti Emrelija, ako je u Norveškoj i danas u Maksimiru uveden da ga se nekom proda onda je učinjena velika greška on se pokazao kao bofl roba.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.