Emir ugostio Andreja Plenkovića, sina mu Maria te tri važna hrvatska ministra, podsjetili se i na Stipu Mesića koji je s Kataranima htio izgraditi LNG na Jadranu

Andrej Plenković je prije utakmice s Japanom bio na sastanku s katarskim emirom, pogledajte prizor iz ekskluzivne lože, a družio se s katarskim emirom Tamim Ben Hamad al-Thanijem i nakon što su Vatreni prošli u četvrtfinale.

Hrvatski reprezentativci napravili su odličan posao u Dohi, a hoće li napokon i hrvatski premijer završiti dogovor koji je još za svog mandata započeo Stipe Mesić, bivši predsjednik koji je s Kataranima dogovarao hrvatsko/katarski LNG terminal na Jadranu.

Drago mi je bilo susresti se s katarskim premijerom Khalidom bin Khalifom bin Abdulazizom Al Thanijem. Hrvatska i Katar nastavljaju jačati suradnju . Nakon utakmice, razgovarao sam s emirom Tamim Ben Hamad al-Thanijem, koji je čestitao Hrvatskoj na prolasku u četvrtfinale, napisao je Andrej Plenković.

Emir ugostio Andreja Plenkovića, sina mu Maria te tri važna hrvatska ministra, podsjetili se i na Stipu Mesića koji je s Kataranima htio izgraditi LNG na Jadranu Andrej Plenković / Twitter
6. 12. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.