Državi borbeni avioni Rafale, Doni Vekić Peugeot 2008 - odličan posao Francuza u Hrvatskoj

Emmanuel Macron potpisao je posao stoljeća s Andrejom Plenkovićem, a zadovoljni mogu biti i Dona Vekić, proslavljena tenisačica te Tomislav Miletić, direktor generalnog zastupnika za marke Peugeot, Citroën i DS Automobiles. Hrvatska tenisačica koja je 67. na WTA listi od jučer je jednako kao i Novak Đoković, svjetski tenisač broj jedan ambasadori su prestižne francuske automobilističke kompanije.

Državi borbeni avioni Rafale, Doni Vekić Peugeot 2008 - odličan posao Francuza u Hrvatskoj Peugeot/start
26. 11. 2021

Hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja je prošli mjesec osvojila svoj treći WTA turnir, onaj u talijanskom Courmayeuru potpisala je jednogodišnju suradnju s markom Peugeot te je postala njen Brand ambasador u Hrvatskoj.
Tenis je dio marke Peugeot od davnih dana, a ovaj sport najbolje predstavlja njegove vrijednosti. Tenis je sport koji je utkan u gene marke gotovo 50 godina.
Peugeot aktivno surađuje s ključnim organizacijama i igračima u tenisu te je svakako jedan od najvidljivijih brendova automobila.

Uz partnerstvo koje je imao s velikim teniskim organizacijama, Peugeot je partner s igračima tenisa, uključujući najpoznatijeg i najboljeg među njima, Novaka Đokovića.

 Peugeot se u Hrvatskoj odlučio na suradnju s hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić kako bi ju podržao u osvajanju teniskog svjetskog vrha. Donna Vekić, poznata po visokoj motiviranosti, ciljevima i dobrim rezultatima, odlično se uklapa u strategiju marke Peugeot koja ju je na ovaj način odlučila podržati na svom putu prema sportskim uspjesima.
S partnerstvom, koje su danas potpisali Donna Vekić i Tomislav Miletić, direktor generalnog zastupnika za marke Peugeot, Citroën i DS Automobiles, Donna Vekić postaje Brand ambasador marke Peugeot.
Tijekom ove suradnje, Donna Vekić će isprobati Peugeot modele, počevši s modelom 2008, u ovom trenutku najprodavanijim automobilom u Europi. Ovaj suvremeni SUV nove generacije vrhunske udobnosti ističe se snažnim i jedinstvenim stilom, opremljen je suvremenim tehnologijama. Namijenjen je svima koji su spremni za novu dimenziju užitka u vožnji automobila.

“Iznimno sam sretna što ću surađivati s markom koja utjelovljuje vrhunski dizajn, kvalitetu i užitak u vožnji. Peugeot je prepoznao moju visoku ambiciju za daljnjim sportskim uspjesima i zahvalna sam što će mi na tom putu pružiti podršku. Vrijednosti o kojoj brinem kao sportašica i vlasnica privatnog branda DNNA poklapaju se s onima koje Peugeot naglašava kroz svoj brand. Veselim se svemu što nas očekuje!” . – izjavila je tom prilikom Donna Vekić.

„Odlučili smo se na suradnju s Donnom Vekić jer smatramo da ona najbolje predstavlja vrijednosti naše marke. Ona utjelovljuje na najbolji mogući način zahtjevnost, stav i emocije, a upravo su te vrijednosti marke Peugeot i njene bogate povijesti preko 210 godina. „ – izjavio je na kraju Tomislav Miletić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.