Baka je napravila tragičnu grešku i pomiješala mlijeko u prahu sa... (beba pala u komu)

Umjesto vode, baka je zgrabila bocu vina. Četveromjesečno dijete palo je u komu nakon što mu je baka slučajno razrijedila mlijeko u prahu vinom.

Baka je napravila tragičnu grešku i pomiješala mlijeko u prahu sa... (beba pala u komu) zwei chen from Pixabay
1. 5. 2024

Četveromjesečno dijete palo je u komu nakon što mu je baka slučajno razrijedila mlijeko u prahu vinom. Zbog pogreške Talijanke, beba je u etilnoj komi, javljaju lokalni mediji, da je babica iz grada Francavilla Fontana u južnoj talijanskoj pokrajini Brindisi dala bebu bočicu oko podneva. Prije nego što je odbacio bočicu, popio je malo mješavine mlijeka u prahu i vina, nakon što je pošmrkao bočicu, Talijanka je shvatila svoju pogrešku i odmah odvezla unuka u obližnju bolnicu Perrino, gdje mu je hitno pružena pomoć, prenosi Daily Mail. Dječaku je ispumpan želudac, a potom je u utorak intubiran i prebačen na odjel intenzivne njege. Navodi se da mu je stanje stabilno i da se popravlja. Također nije u životnoj opasnosti. Lokalna policija također istražuje incident.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.