Rodila u Mađarskoj, ostavila bebu u vinogradu i pobjegla u Osijek gdje je u bolnici otkrila tajnu, a zatim je krenula utrka s vremenom

Kakav horor u Baranji i Osijeku, u Mađarskoj i Hrvatskoj! Ostavila jučer bebu između trsja da umre! Mlada majka u skrovitom je mađarskom vinogradu rodila i ostavila tek rođeno dijete. Zbrisala je u Osijek i završila u bolnici gdje su liječnici shvatili što se zapravo dogodilo te digli sve na noge.

JEDNA JE TO OD ONIH NAJMRAČNIJIH ŽIVOTNIH PRIČA

Alarmirana je i mađarska policija koja je u rekordnom roku pronašla bebu kojoj je srce još kucalo. Da su pristigli samo koju minutu ranije napuštena beba bi preživjela, poručili su iz mađarske policije.

Evo što su napisali mađarski policajci: - Naš je posao ne samo fizički nego nerijetko i psihički zahtjevan. Pogotovo kada uz svu tu našu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život. 31-godišnja žena s hrvatskim državljanstvom, koja je dijete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u vinogradu te pobjegla u Osijek prekasno se pokajala i ispričala užasnu priču našim hrvatskim kolegama.

Helikopterom hitne pomoći prevezena je beba u bolnicu, no na veliku žalost, preminula je danas, a tako je bio blizu happy end! TUŽNO.

Rodila u Mađarskoj, ostavila bebu u vinogradu  i pobjegla u Osijek gdje je u bolnici otkrila tajnu, a zatim je krenula utrka s vremenom Policia.hu/Start
17. 6. 2022

Foto: Policia.hu

Evo što su napisali mađarski policajci: - Naš je posao ne samo fizički nego nerijetko i psihički zahtjevan. Pogotovo kada uz svu tu našu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život. 31-godišnja žena s hrvatskim državljanstvom, koja je dijete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u vinogradu te pobjegla u Osijek prekasno se pokajala i ispričala užasnu priču našim hrvatskim kolegama.  https://www.facebook.com/PoliceHungaryOfficial/

Mađarska policija gotovo pa je spasila dijete koje je ostavila majka na brežuljku vinograda u Márfaiju, u mađarskoj Baranji koja graniči s našom istoimenom županijom. 
Hrvatska policija u noći je 16. lipnja izvijestila mađarske kolege da u bolnici u Osijeku zbrinjava ženu koja je prethodno poslijepodne vjerojatno rodila dijete u Mađarskoj, a potom ju je tamo ostavila.

Policija je, prema informacijama dobivenim uz pomoć hrvatskih kolega, uspješno završila istragu, unatoč tome što se 31-godišnja Hrvatica nije pokazala kooperativnom u samim počecima istrage. Da je kojim slučajem ranije "propjevala" dijete bi bilo spašeno tvrde mađarski policajci.

 
Nisu mu mogli spasiti život tek rođene bebe


Nakon što je pronađena, o bebi se brinuo policajac koji je imao liječničku kvalifikaciju i također je bio uključen u potragu. Po njihovom dolasku brigu o djetetu preuzela su vozila Hitne pomoći. Helikopterom hitne pomoći prevezena je beba u bolnicu.

Policija   je na svojoj  Facebook stranici objavila da je beba izgubila život u bolnici unatoč brzoj i stručnoj njezi.

Policijski stožer mađarske Baranjske županije naredio je istragu protiv žene zbog ubojstva. Još uvijek se ne zna što radi po tom pitanju naša policija koja je alarmirala Mađare.

Evo što su napisali mađarski policajci u potrenom postu kojeg su objavili na svojoj FB stranici:  https://www.facebook.com/PoliceHungaryOfficial/

 - Općenito, prikazujemo vam raznolikost i zanimljivu stranu policijskog rada. Ali sada pričamo priču koja ilustrira najteži, najmračniji dio ljudskog života. Što je nevjerojatno iscrpljujuće, ne samo fizički nego i psihički. Pogotovo kada uz svu tu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život.
31-godišnja žena s hrvatskim državljanstvom, koja je dijete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u mamcu, vjerojatno dan ranije, odvedena je u bolnicu u Osijek. Unatoč proturječnim informacijama, naše kolege i hrvatske organizacije saznali su gdje tražiti novorođenče. Zahvaljujući ogromnoj sreći i odlučnosti naših policijskih službenika, napuštena beba je pronađena baš na vrijeme. Na licu mjesta stabilizirao ju je naš kolega s medicinskom diplomom od strane Hitne pomoći. Nakon hitne pomoći policije u vinogradu novorođenče je stabilizirano i uz pomoć spasilačkog helikoptera prevezeno u bolnicu, no unatoč svim medicinskim naporima kasnije je preminulo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.