Slavna pjevačica Celine Dion ponovno je u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana teška bolest

Obožavatelji je nisu vidjeli više od godinu dana. Kanadska pjevačica Celine Dion je prošle godine otkrila da boluje od neizlječivog i rijetkog neurološkog poremećaja zbog kojeg je morala otkazati koncerte, tako i onog u Zagrebu.

Slavna pjevačica Celine Dion ponovno je u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana teška bolest Celin Dion Instagram
5. 11. 2023

Kanadska pjevačica Celine Dion je prošle godine otkrila da boluje od neizlječivog i rijetkog neurološkog poremećaja zbog kojeg je morala otkazati koncerte.

- Dijagnosticirana mi je rijetka neurološka bolest Moersch-Woltmanov sindrom, koja pogađa jednog od milijun ljudi - otkrila je medijima i povukla se iz javnog života. Zato je oduševljenje prisutnih bilo još veće kada se pjevačica u subotu pojavila među posjetiteljima koncerta Katy Perry u Las Vegasu, a Celine je na koncert u Resorts World Theatre došla sa svojim sinovima blizancima Eddyjem i Nelsonom te brojnim obožavateljima. bili na društvenim mrežama.

Unatoč bolesti izgleda jako dobro. Također je izgledala vrlo dobro raspoložena tijekom koncerta Celine Dion je također nastupala u Las Vegasu u prošlosti, ali je morala otkazati svoju seriju koncerata zbog bolesti osjetljivost na podražaje kao što su buka, dodir i emocionalni stres, koji mogu izazvati grčeve mišića. Sa sinovima živi u Las Vegasu, gdje se o njoj brine "odličan tim liječnika" i specijalist sportske medicine.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.