Bruce Willis i Emma Heming slave 13. godišnjicu braka

Bruce Willis (67) i Emma Heming (43) proslavili su jučer godišnjicu braka. Prije točno 13 godina izmijenili su zavjete ljubavi i odanosti.

 

Bruce Willis i Emma Heming slave 13. godišnjicu braka FreeNews
8. 3. 2022

Emma je na Instagramu objavila novu dirljivu fotografiju sa suprugom na kojoj joj se čini da mu nešto nježno šapće na uho. U potpisu za njega, doduše, glumica je rekla da nisu sve godine koje su ona i Willis provele u braku bile bez oblaka.

"Zaista volim ovog tipa do Mjeseca i natrag! Iako je bilo trenutaka kada bih ga rado poslala na Mjesec. Napokon, ovako izgleda 13 godina braka, zar ne? Imali smo mnogo fantastičnih uspona i padova. Ali on je apsolutno moja osoba. On je moja obitelj. Dao mi je obitelj, kao i mnoge druge stvari. Sanjala sam o njemu i voljela ga do dubine duše. Sretna ti 13. godišnjica, dragi!"

Heming je svom mužu posvetila još jedan post nekoliko dana ranije, na njegov rođendan. 19. ožujka objavila je i njihovu zajedničku fotografiju nazvavši Brucea najvećom ljubavlju u svom životu:

"Sretan rođendan, najveća ljubav u mom životu. Ovaj momak je ušao u moj život i preokrenuo ga. Od tada je svaki dan preokrenut iznutra - prilično je iscrpljujuće! Ali on je najveća osoba koju znam i svaki dan zahvaljujem zvijezdama na njemu."

Njegova bivša supruga Demi Moore također je prošlog petka čestitala Bruceu Willisu 66. rođendan. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj poziraju s Bruceom i njihovim zajedničkim kćerima te ga popratila dirljivim komentarom:

"Sretan rođendan, Bu! Ti si poseban! Nevjerojatno sam zahvalna što imamo ove tri prekrasne djevojke."

Podsjetimo, Bruce Willis i Demi Moore bili su zajedno od 1987. do 1998., imaju tri kćeri i službeno se razveli tek 2000. godine. Nakon prekida, bivši supružnici ostali su u toplim prijateljstvima: Demi je čak prisustvovala vjenčanju Willisa i Heming 2009. godine. U braku Bruce i Emma imaju dvije male kćeri - osmogodišnju Mabel i šestogodišnju Evelyn. Prije dvije godine par je ponovno izmijenio zavjete ljubavi i vjernosti na ceremoniji za svoje najbliže koja se održala na otocima Turks i Caicos.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.