Bidenova kampanja objavljuje: Trump je osuđeni kriminalac koji radi samo za vlastitu korist

 Ankete pokazuju da su dva kandidata izjednačena, a Trump čak ima malu prednost nad Bidenom.

Bidenova kampanja objavljuje: Trump je osuđeni kriminalac koji radi samo za vlastitu korist REUTERS/Brendan McDermid and Elizabeth Frantz//File Photo Photo: Reuters/REUTERS/ Pixell
18. 6. 2024

Predizborna kampanja demokratskog predsjednika SAD-a Joea Bidena pokrenula je reklamnu kampanju vrijednu 50 milijuna dolara u kojoj republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa definira kao osuđenog kriminalca kojem je stalo samo do vlastite koristi, objavili su američki mediji u reklamnoj ofenzivi od milijun dolara pripadnici manjina. Ističe da je Trump u New Yorku proglašen krivim za 34 kaznena djela. Održat će se do kraja lipnja na nacionalnoj televiziji, a posebno u važnim državama za izbore, gdje se izborni ishod ne zna unaprijed. Dužnosnici Bidenove kampanje javno inzistiraju da će se ankete promijeniti nakon što se Amerikanci zainteresiraju za izbore. To se tradicionalno događa samo tijekom nacionalnih konvencija obiju stranaka. Republikanci će svoj održati u srpnju u Milwaukeeju, a demokrati u Chicagu u kolovozu, što ukazuje na važnost država srednjeg zapada na putu kandidata do 270 elektorskih glasova potrebnih za pobjedu. Biden ima velikih problema s time kako birači percipiraju gospodarstvo, kriminal i druge pitanja tijekom njegova vodstva SAD-om. Stvarne brojke pokazuju pad kriminala, pad gospodarskog rasta, povratak inflacije, rast zaposlenosti i plaća, a većina glasača u anketama smatra da je situacija sve gora po pitanju ilegalne imigracije u SAD. i demokrata o pitanju prava na pobačaj. Biden ima dosta problema radeći sa svojom bazom na ratu u Gazi. Osim toga, njegova 81 godina u medijima se puno više ističe nego jezični i drugi lapsusi 78-godišnjeg Trumpa.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.