Bizaran prizor na autocestama: Kamion divlja po cesti, gurajući... auto ispred sebe! (VIDEO)

Incident se dogodio na autocesti između Brezovice i Vrhnike.
 

Bizaran prizor na autocestama: Kamion divlja po cesti, gurajući... auto ispred sebe! (VIDEO) Ustvarimo reševalni pas na avtocestah/Posnetek zaslona
6. 12. 2023

U subotu navečer obilne snježne padaline uzrokovale su velike zastoje u prometu. Zbog slabe vidljivosti bilo je više gužvi i zastoja u prometu, ali gotovo da niti jedan prizor nije tako težak i iznenađujući kao onaj koji je organizacija Kreiraj traku spašavanja na autocestama podijelila na društvenoj mreži Facebook. Na snimci možemo vidjeti kako kamion vozi autocestom gurajući drugi automobil ispred sebe. Kako su također napisali, ovaj nesvakidašnji događaj dogodio se u subotu navečer tijekom vožnje između Brezovice i Vrhnike.

"Nije istina, ali jest. Prema svjedočenju autora, riječ je o spletu nesretnih okolnosti, a nikako o namjernom postupanju bilo kojeg od sudionika. Snimku objavljujemo jer želimo istaknuti da ništa nije nemoguće u prometu i da cesta može biti sigurna samo ako se svi dobro i sigurno drže", dodali su na zajedničkoj snimci.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.