Susjed pobijedio u Garmischu! Izniman sportski početak 2024. godine za nevjerojatnog Anže Lanišeka koji je bio prejak za sve!

Garmisch-Partenkirchen bio je mjesto odigravanja druge utakmice novogodišnje turneje u skokovima na kojoj su blistali Slovenci
 

Susjed pobijedio u Garmischu! Izniman sportski početak 2024. godine za nevjerojatnog Anže Lanišeka koji je bio prejak za sve! Anže Janižek / Instagram
1. 1. 2024

Anže Lanišek (295,8 bodova) pobijedila je na drugoj dionici turneje četiri skakaonice u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu. Drugi je bio Japanac Ryoyu Kobayashi (292,6), vodeći nakon prve serije, a treći Nijemac Andreas Wellinger (291,4) koji vodi nakon polovice novogodišnje turneje. Lanišek je šesti, Peter Prevc (272,6) deveti, svjetski prvak iz Planice Timi Zajc (269,5) 11, a Lovro Kos (261,2), četvrti iz prve utakmice u Oberstdorfu, 14. Domen Prevc diskvalificiran je u kvalifikacijama zadnjeg dana nove godine zbog neadekvatnog dresa.

Nakon dvije pobjede Primoža Peterke i jedne Petra Prevca, Lanišek, koji je bio prvi u nedjeljnim kvalifikacijama, slavio je kao treći Slovenac u Garmischu. i poboljšala prošlogodišnje drugo mjesto. Ujedno je bio prvi u reprezentaciji koji je ove zime stao na postolje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.