Ana Rucner i Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije u velikom stilu doveli Jaguar i Land Rover u Hrvatsku, dva kultna i reprezentativna otočka brenda

Svečano otvoren prvi Jaguar Land Rover centar u Zagrebu i to samo kako. Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije bio je jedan od onih koji je kumovao prodajno servisnom centru, prvom takvom u glavnom gradu, a osim njega ovom pompoznom predstavljanju dvaju kultnih britanskih brendova nazočili su i brojni uglednici iz javnog života, estradne zvijezde, glumci

 

Elegantno izdanje prodajno-servisnog centra izgrađeno je po najnovijim standardima

U Zagrebu je 17. listopada ispred brojnih gostiju otvoren prvi prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera tvrtke Auto Benussi d.o.o.

Smješten u zapadnom dijelu Zagreba, u ulici Velimira Škorpika, prodajno-servisni centar najveći je u regiji, a izgrađen je prema najnovijim standardima brendova Jaguar i Land Rovera.

Ana Rucner i Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije u velikom stilu doveli Jaguar i Land Rover u Hrvatsku, dva kultna i reprezentativna otočka brenda Photo: Igor Kralj/PIXSELL
18. 10. 2019

Svečano je otvoren prvi Jaguar Land Rover centar u Zagrebu. Elegantno izdanje prodajno-servisnog centra izgrađeno je po najnovijim standardima. Prvi prodajno-servisni centar Jaguar Land Rovera tvrtke Auto Benussi d.o.o. po svjetskim je standardima i u skladu s vrhunskim standardima britanskih brendova koji su u vlasništvu ogromne Tate, multinacionalke iz Indije.
Smješten u zapadnom dijelu Zagreba, u ulici Velimira Škorpika, prodajno-servisni centar najveći je u regiji, a izgrađen je prema najnovijim standardima brendova Jaguar i Land Rovera.
Na svečanosti se okupilo 300-tinjak uzvanika koji su uživali u nastupima pjevačice Ivane Marić te poznate violončelistice, Ane Rucner. Brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske, kao i predstavnike medija, prigodnim su govorima pozdravili Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije, Andrew Prest, generalni direktor tvrtke Wallis Adria d.o.o. koja je generalni uvoznik Jaguar Land Rover vozila za Adria regiju i Danijel Benussi, vlasnik tvrtke Auto Benussi d.o.o.
Na otvorenju je bilo moguće razgledati cijelu ponudu Jaguar i Land Rover vozila, a novi, redizajnirani Land Rover Discovery Sport, ujedno i najprodavaniji model marke Land Rover, predstavljen je posebnom, 3D mapping projekcijom.
Izložbeni dio salona se prostire na 1000 m2, a upotpunjuje ga 450 m2 uredskog prostora. Servis je također organiziran na 1000 m2 s 10 radnih mjesta, a dostupno je i 150 mjesta za parkiranje u garaži.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.