VOZILI SMO Jaguar F-Pace, svjetski auto godine, i Land Rover Discovery - svojevrsnu tvrđavu na četiri kotača

Predstavljeni su napokon i modeli vrhunskih automobila Jaguar i Land Rover, koje u svojim rukama odlično vode Indijci i koji čine čuda. Tako su sportskom Jaguaru pridodali i SUV verziju, poput Alfe, a Land Rover sazdali iz 85 posto aluminija

VOZILI SMO Jaguar F-Pace, svjetski auto godine, i Land Rover Discovery - svojevrsnu tvrđavu na četiri kotača Igor Stažić
27. 6. 2017

Land Rover Discovery, automobil svestrana dizajna, genijalne tehnologije i najboljih mogućnosti u klasi, stigao je i u naše krajeve nakon nešto manje od godine dana po svjetskoj promociji. Otkriveni su i planovi za jesen, za kada je najavljen dolazak novog modela, Range Rovera Velara, koji je na predstavljanju u Ženevi u ožujku ove godine izazvao veliki interes.

Novi Range Rover Velar najprofinjeniji je i najsvestraniji medium SUV kojeg karakteriziraju napredne mogućnosti vožnje i zadivljujuće detaljan dizajn. Uz novi Land Rover Discovery pažnju najviše zaokuplja Jaguar F-Pace. SUV model koji je dobio nagradu za svjetski automobil 2017. godine, a dobio je i posebno priznanje za najljepši dizajn. F-Pace je najpraktičniji Jaguarov SUV automobil koji sjedinjuje sportsko upravljanje i impresivnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i efikasnošću. Najavljen je i drugi model Pace obitelji, Jaguar E-Pace, crossover nasljednik F-Pace modela, koji na tržište dolazi početkom sljedeće godine. Luksuzni SUV ima visoke performanse, a odlikuje ga kombinacija sportskog dizajna i pokretljivosti s praktičnošću SUV-a.

 U predivnom ambijentu nekadašnjeg srednjovjekovnog dvorca Mokrice, koji je preuređen u impozantan hotel visoke kategorije, hrvatski i slovenski novinari prisustvovali su konferenciji za medije, a potom su uslijedile vožnje u vrhunskim modelima Jaguara i Land Rovera po prelijepim krajolikom stoljetnih šuma i vinogradarskih brežuljaka. Tvrtka Wallis Adria d.o.o., generalni distributer za Jaguar Land Rover vozila, predstavila je poslovne planove za regiju, kao i proizvodne globalne planove za Jaguar i Land Rover. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.