Zadnji je dan WRC Croatia - ne propustite, besplatno je, a vozi se po Zagorju do Kumrovca

Kumrovec i Zagorje danas su na redu. Nemojte propustiti, jer ovako što imate priliku vidjeti jednom u životu. Sebastian Ogier, sedmerostruki svjetski prvak u Toyoti Yaris WRC na vrhu ukupnog poretka nakon drugog dana. Imao je sjajno jutro, od četiri brzinska ispita Francuz je osvojio dva i tako svrgnuo s prvog mjesta ljestvice Belgijca Thierrya Neuville koji je totalno promašio s odabirom guma. Belgijac je trenutno trećoplasirani s 10.4 sekunde zaostatka za Ogierom, a drugoplasirani Britanac Elfyn Evans koji zaostaje 6.9 sekundi za prvoplasiranim Francuzom.

Zadnji je dan WRC Croatia - ne propustite, besplatno je, a vozi se po Zagorju do Kumrovca WRC pavlović
25. 4. 2021

Danas se nastavlja napeta borba za vodeće mjesto ukupnog poretka
Sva trojica su rekla da su sutra karte otvorene, a očekuju nas još četiri brzinska ispita u Zagorju. Biti će itekako napeto, kao što je to bilo i danas.

Svi su zadovoljni sa izazovnim, zahtjevim stazama Croatia Rallyja. Od 65 posada 15 ih je odustalo, a imamo još i nekoliko hrvatskih predstavnika. U svakom slučaju, borba za vrh se nastavlja. 

Sebastian Ogier rekao da mora biti zadovoljan jer misli da su imali dobar rezultat. 

"Bio je to dobar dan. Mislim da smo imali vrlo dobar rezultat, stoga možemo biti sretni s time. Ali razlika i dalje nije velika, tako da sutra svakako moramo zadržati isti rezultat", kazao je sedmerostruki svjetski prvak.

No, dan nije dobro započeo za belgijskog vozača Neuvilea koji je imao problema s odabirom guma, što ga je koštalo prvog mjesta.

"Očito ovo nije bio dan kakvom smo se nadali. Započeli smo dan u vodstvu, a završavamo kao treći. Ali i dalje smo u borbi za pobjedu, tako da moramo ostati pozitivni. Sutra nas čeka dugačak dan i jedna ili dvije etape sve mogu promijeniti"; rekao je Neuvile.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.