Stigao je novi Peugeot Rifter!

U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi Peugeot Rifter usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi te je uspio povezati stil koji je istovremeno robustan i uglađen.

Stigao je novi Peugeot Rifter! Peugeot PROMO
23. 2. 2018

Njegov pustolovni duh prilagođava se svim okruženjima, od urbane džungle do autentičnih prirodnih okoliša. Opremljen s PEUGEOT i-Cockpit®, novi Rifter donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima.
Izgrađen na novoj platformi nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije promjene, a dostupan je u dvije duljine, sa 5 ili 7 sjedala čime njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost.

Novi Rifter dizajniran je na platformi EMP2, poznatoj po svojim dinamičkim kvalitetama te je u kombinaciji sa posebnim razvojem na stražnjoj strani unaprijedio modularnost i opterećenje.

Tehnologija na najvišoj razini

Novi PEUGEOT RIFTER, odgovarajući na sve potrebe svakodnevnog života, prirodno koristi prednosti posljednjih naprednih tehnologija Marke. Popis sigurnosne opreme je impresivan i jedinstven u segmentu, ovisno o izvedbama : Sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, sustav za nadzor mrtvog kuta, adaptivan tempomat, prepoznavanje prometnih znakova ograničenja brzine, Active Safety Brake, upozorenje na nedovoljnu pažnju vozača, automatsko upravljanje dugim svjetlima, pristup i pokretanje vozila bez ruku, elektronska kontrola stabilnosti prikolice, električna parkirna kočnica,  Visiopark kamera 1 (180°) za pomoć pri parkiranju straga itd.

Infotainment najnovije generacije

Povezivost je osigurana velikim dodirnim zaslonom u boji od 8’’. Smješten nadohvat ruke, dolazi s dvije USB utičnice, Jack utičnicom, funkcijom Bluetooth kao i bežično punjenje pametnog telefona. Sustav je upotpunjen s funkcijom Mirror Screen kompaktibilan s Mirror Link®, Apple Carplay™ i Android Auto™.

Predstavljen pretpremijerno na Salonu automobila u Ženevi 2018., novi PEUGEOT RIFTER proizvodit će se u Španjolskoj (Vigo) i Portugalu (Mangualde). Na hrvatsko tržište lansira se na jesen 2018. godine.

Promo

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.