Neka se zna tko je stariji brat, sve najbolje u nekad dostavnjaku, a danas crossoveru - novi Peugeot Rifter

Peugeot Rifter od 15. listopada 2018. godine dostupan je i u nas. U ponudi je s tri razine opremljenosti: Active, Allure i GT Line, s benzinskim motorom PureTech 110 S&S i dizelskim motorima BlueHDi 75, BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S. Cijena izvedbe za Novi Peugeot Rifter Active BlueHDi 75 je 153.975 kn, a Novi Peugeot Rifter Active PureTech 110 S&S ima cijenu od 155.250 kn

Neka se zna tko je stariji brat, sve najbolje u nekad dostavnjaku, a danas crossoveru - novi Peugeot Rifter Peugeot press
11. 10. 2018

Novi PEUGEOT RIFTER nudi lako prilagodljiv i modularan volumen.

Optimizacija arhitekture omogućava 2 izvedbe s 5 i 7 sjedala od koje je svaka u 2 duljine Standard (4,40 m) i Long (4,75 m). Ova posljednja dodaje duljinu kako na međuosovinskom razmaku tako i na prevjesu, za idealnu prostranost.

U 2. redu, svako od 3 individualna sjedala može primiti dječju sjedalicu. Vrlo jednostavno se preklope u podnicu iz prtljažnika sa opcijom « Magic Flat » (dostupna od 2. tromjesečja 2019). 

U Long izvedbi, 2 neovisna sjedala u 3. redu su klizna i mogu se izvaditi (kao u Osnovnoj izvedbi) kako bi se prilagodili svim okolnostima  bilo da se radi o volumenu prtljažnika ili prostoru za koljena putnika.

Utovar dugih predmeta je lako jer se suvozačevo sjedalo može staviti u podnicu.

Prtljažnik PEUGEOT RIFTER raspolaže volumenom prostora za teret do 775 litre ispod police u izvedbi sa 5 sjedala u standardnoj duljini ide do 4 000 litre ispod paviljona sa preklopljenim sjedalima u dugoj izvedbi.

Zračni jastuk suvozača « AirBag In Roof », svojim inovativnim smještajem u krov, omogućava stvaranje zatvorenog i hlađenog pretinca velikog kapaciteta. Maksimalan kapacitet spremnika je jedinstven za ovaj tip vozila: do 186 litara ovisno o izvedbama.

 

Novi PEUGEOT RIFTER dizajniran je na platformi EMP2, poznatoj po svojim dinamičkim kvalitetama. U kombinaciji sa posebnim razvojem na stražnjoj strani kako bi se unaprijedila modularnost i opterećenje, ona nudi PEUGEOT RIFTER-u kombinaciju udobnosti i držanja ceste na razini koja je neviđena u ovom segmentu.

 

Gama visoko učinkovitih motora

U benzinskim izvedbama, dvije izvedbe 1.2 PureTech motora su dostupne :

§  PureTech 130 KS S&S s automatskim ručnim mjenjačem s 8 brzina (dostupan tijekom 2019)

§  PureTech 110 KS S&S s ručnim mjenjačem s 5 brzina

U dizelskim izvedbama, tri 1.5 BlueHDi motora su dostupna :

§  BlueHDi 130 KS S&S s ručnim mjenjačem sa 6 brzina ili automatskim mjenjačem s 8 brzina EAT8

§  BlueHDi 100 KS s ručnim mjenjačem s 5 brzina

§  BlueHDi 75 KS, s ručnim mjenjačem s 5 brzina.

Opremljen s PEUGEOT i-Cockpit®, novi PEUGEOT RIFTER donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima.
Izgrađen na novoj platformi, novi PEUGEOT RIFTER nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije primjene. Dostupan u dvije duljine, sa 5 ili 7 sjedala, on njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost. Ima učinkovite motore kao i tehničku opremu posljednje generacije.

Novi PEUGEOT RIFTER proizvodit će se u Španjolskoj (Vigo) i Portugalu (Mangualde). Na hrvatsko tržište lansira se od 15. listopada 2018.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.