Škoda Karoq: Prvo razotkrivanje, samo 7 dana pred ekskluzivnu svjetsku premijeru (video)

Preuređena Škoda Karoq sve je bliže tome da konačno ugleda svjetlo dana. To će se dogoditi za dobar tjedan, 30. studenog, a automobil je zapravo spreman za predstavljanje. Promjene će biti ne samo vizualne, već i tehnološke. I jedno i drugo ide na trostruku potenciju.

Škoda Karoq: Prvo razotkrivanje, samo 7 dana pred ekskluzivnu svjetsku premijeru (video) Škoda
22. 11. 2021

Škoda je danas objavila video u kojem otkrivaju prve detalje novog automobila. Možete ih vidjeti u videu ispod, a dijelom i na jednoj od prvih skica koje je Škoda objavila danas.Kao što možemo zamisliti, Karoq donosi potpuno nova prednja i stražnja svjetla. Ujedno, prednji donose novi LED potpis, podijeljen na dva dijela, koji je potpuno drugačiji od Octavie i Fabije. U potonjem slučaju vidi se da su prednja svjetla uža u kontaktu s poklopcem motora, a šira u blatobranima, a istovremeno dobivaju LED matričnu tehnologiju. Po svemu sudeći, Karoq će ovaj detalj dobiti od nove generacije. No, farovi će biti manji, tanji, a maska ​​s druge strane bit će nešto šira.
 

Stražnji dio vozila će doživjeti mnogo velikih promjena. Konačno, Karoq će dobiti veliki središnji natpis 'Škoda', što će dovesti do uklanjanja logotipa marke. Pritom se čini da će difuzor ispod stražnjeg branika doživjeti manje izmjene, što se sa sigurnošću može ustvrditi tek nakon predstavljanja. Slično kao sprijeda, Karoq će imati i nešto tanja svjetla ugrađena straga.Što u Škodi spremaju u svezi s redizajniranim crossoverom znat će se na službenom predstavljanju koje je najavljeno u utorak, 30. studenog.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.