Posljednje zbogom BMW Seriji 3; Nakon 35 godina zadnje vozilo izlazi iz Rosslyn tvornice!

Tokom godina djelovanja u tvornici je napravljeno 1.191.604 vozila te pet generacija BMW 3 Serije. Jedan u četiri BMW 3 Serije Sedan trenutne generacije izašao je iz spomenute tvornice.

Posljednje zbogom BMW Seriji 3; Nakon 35 godina zadnje vozilo izlazi iz Rosslyn tvornice! BMW
28. 2. 2018

"S ponosom geldamo na veličanstvenu produkciju u Rosslyn tvornici. Tokom godina, razvoj naše produkcije i izvoznog programa bio je pokretač za izuzetan rast i doprinos Južno Afričkoj ekonomiji." rekao je Tim Abbott, direktor Južno Afričke grupe BMW-a.

U sljedećih nekoliko mjeseci, tvornica Rosslyn započet će sa proizvodnjom BMW X3, a to je omogućeno između ostalog zbog ogromne investicije od R6 bilijuna. U budućnosti, BMW 3 Serija Sedan proizvodit će se u Meksiku, točnije u San Louis Potosiu.

Stefan Hulsenberg, direktor Rosslyn tvornice izjavio je za medije; "Poboljšanje i investicije su na kraju izvukle maksimalan produkcijski kapacitet od 76.000 jedinica, ostavljajući tvornicu u odličnim uvjetima za budućnost u kojoj bi trebala proizvesti najveći broj vozila u zadnjih 45 godina. Planovi za izgradnju centra izuzetne proizvodnje su već u pokretu zajedno sa najvećim upgradeom infrastrukture u povijesti tvornice."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.