Ovo je posljednji Ferrari LaFerrari Aperta

Premda ih je trebalo biti proizvedeno 219, Talijani su odlučili proizvesti još jedan primjerak hibridnoga sportaša Ferrari LaFerrari Aperta te čitav iznos uplatiti u dobrotvorne svrhe

4. 9. 2017

Istu stvar već su napravili s coupe izvedbom Ferrarija LaFerrari. Dodatni 500. primjerak ponudili su na dražbi, a sav iznos uplatili za pomoć žrtvama potresa koji je poharao središnju Italiju. Krajem 2016. automobil je prodan za sedam milijuna eura, odnosno čak pet puta većoj cijeni od standardne.

Sada Ferrari želi učiniti istu stvar. Kabrioletska verzija najsnažnijega modela u povijesti "propetoga konjića" zove se Ferrari LaFerari Aperta. Zasad ih je proizvedeno 219, a 220. primjerak također će biti dan aukcijskoj kući RM Sotheby’s. Ideja je da postigne još veću cijenu nego coupe izvedba LaFerrarija, a sav novac bit će uplaćen na račun dobrotvorne neprofitne udruge "Save the Children".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.