Novi Megane zove se Conquest, SUV coupe je i to još hibrid i samo spravljen za Europu

Novi Renault MEGANE CONQUEST, originalni SUV coupé, stiže u Europu s hibridnim pogonom, a spaja užitak u vožnji, udobnost, prostranost i jedinstven dizajn. Dolazi s više hibrida: E-TECH hibrid sa 140 KS i dva benzinska motora (TCe 140 i TCe 160) s 12 V mikro-hibridnim pogonom. Tu je i jedinstvena inačica R.S. Line za sportskiji i dinamičniji izgled. Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST održat će se u prvoj polovici 2021.

Novi Megane zove se Conquest, SUV coupe je i to još hibrid i samo spravljen za Europu renault
23. 9. 2020

Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na europsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i s novom inačicom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.

Spajanjem fluidnosti, elegancije i robusnosti u novom dizajnu, kakvim su se dosad mogla pohvaliti samo vozila premium marki, novi Renault MEGANE CONQUEST ruši konvencije tržišta SUV-ova u Europi. Radi se o novosti u svijetu proizvođača automobila, a ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mjesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast diljem svijeta.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault MEGANE CONQUEST namijenjen i obiteljima. Uz dva digitalna zaslona, među najvećima u klasi, vozačko mjesto opremljeno je bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitetu i udobnost.

Novi Renault MEGANE CONQUEST pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH hibrid snage 140 KS te 1,3-litreni TCe 140 i TCe 160 s 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno 150 patenata.

   Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST održat će se u prvoj polovici 2021.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.