Video:Nissan R35 GT-R od čistog 24-karatnog zlata i nosi mu se zlatna boja

Parada neukusa i kiča ili ekstravagancija za osobenjake. Zlatni GT-R trenutno je jedini potpuno gravirani auto

 Potrebno je bilo šest mjeseci za njegovu izradu. Kad su ga fanovi vidjeli narudžbe su počele pljuštati. Više nije jedini. Ako ne volite zlato, možete voziti i nositi srebrni. Ukusi su različiti!

1. 3. 2018

Napisala: Sandra Debanić

Luksuzni Nissan R35 GT-R posvuda je graviran zlatom, potpuno blještavilo i kič. Koja je svrha voziti sportski auto ako nije namjenjen za automobilske staze? Da li ga je bolje voziti ili nositi?....ili mu je možda mjesto na zlatnim cestama Dubai-aIako je u potpunosti spoj kvalitete inženjerstva i obrtništva, Made in Japan ovaj zlatni dečko kao da je stvoren za elegantnu ljepotu. Plod je projekta kompanija KUHLJAPAN, koji je nastao kao suradnja između KUHL RACING i Custom Paint ARTIS -a kako bi zajedničkim snagama stvorili najbolje prilagođen i podešen automobil na svijetu.

Zlatnu boju i gravuru izrađivao je poznati umjetnik Izawa Takahiko od Custom Paint ARTIS. Ideja je došla Izawu dok je promatro graviranje na satovima i priboru visoke klase. Na taj način uzevši u svoje ruke istu tehniku graviranja pretvorio je NISSAN R35GT-R  u nešto posebno, nešto iznimno.

ARTIS je razvio jedinstvenu i originalnu boju. Čak i ako se dugo vremena izloži sunčevoj svjetlosti, metalna boja ne mijenja boju. Završetak je također prilično impresivan. Ima 8 slojeva metalne boje, što mu daje vrlo elegantnu dubinu. Zlatni GT-R ima zlatnu boju koja se oslikava iznad tih slojeva, stvarajući boju koja se nadmašuje samo čistim zlatom. Ove gravure i boje radili su kao najnoviji trend, budući da se mogu primijeniti na sportske automobile, kao što su Ferrari i Lamborghini.

KUHL RACING obradio je body kit koji je prilagođen i izrađen posebno za zlatni GTR, od dizajna, ugađanja motora, stvaranja prigušnica, izrade prednjih svjetala i kotača.

Napisala: Sandra Debanić

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.