Pijani tinejdžer zaletio se Golfom u McDonaldsov restoran i zaustavio se među stolovima i gostima

"Pijani vozač je koncept 'drive-thru' shvatio prebukvalno", napisali su na Facebook stranici policije u Sussexu, gdje su objavili fotografije bizarne nesreće u kojoj je vozač VW Golfa probio zid i završio u usred McDonaldsovog restorana. Oduzeta mu je dozvola na dvije godine, a morat će odraditi i 80 radnih sati za dobrobit države.

Pijani tinejdžer zaletio se Golfom u McDonaldsov restoran i zaustavio se među stolovima i gostima Sussex Police
3. 2. 2022

"19-godišnji vodoinstalater Taylor Steel neće dobiti natrag vozačku dozvolu, jer je "slučajno" pao na alkotestiranju i uhićen", objavila je policija Sussexa na Facebooku.

Taylor je pio u pubu prije nesreće u studenom prošle godine. Potom je sjeo za upravljač svog Golfa i oko pola deset navečer zabio se u restoran McDonaldsa. I to takvom silinom da je probio zid i završio usred restorana.
 

Kada mu je policija ponudila još jedan alkotest, pokazao je 0,101 miligrama alkohola na 100 ml izdahnutog zraka, što je gotovo tri puta više od zakonske granice od 0,035 miligrama na 100 ml u Velikoj Britaniji. U izjavi policiji, Taylor je priznao da je prije vožnje pio pivo, ali nije mogao objasniti zašto je uletio u restoran i kamo je krenuo. Taylor se pojavio na sudu 25. siječnja gdje je priznao krivnju. Osuđen je na 2 godine zabrane upravljanja vozilom i 80 neplaćenih sati javnog rada u jednoj godini. Ujedno mora platiti i nastale troškove.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.