Hyundai Viber naljepnice s motivom KONE - Provjerite o čemu se radi!

KONAčno su stigle prve Viber naljepnice s automobilskim motivom nove Hyundai KONE. Hyundai Stickers možete potražiti na Viber trgovini naljepnica i preuzeti ih potpuno besplatno

Hyundai Viber naljepnice s motivom KONE - Provjerite o čemu se radi! Hyundai
7. 6. 2018

Hyundai Stickers su prve naljepnice kreirane od strane automobilskog branda, a osim što ćete ubuduće svoje raspoloženje moći prenijeti u automoto smislu, možete se poigrati i motivima koji nas pripremaju za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, kojem je Hyundai službeni sponzor.

Jedan od glavnih ciljeva Hyundaija u Europi je okrenuti se novim tehnologijama i biti predvodnik promjena. Efikasan, čist i pristupačan prijevoz budućnost je automobilskog svijeta, a ujedno je to i budućnost Hyundai branda. Nove generacije od branda zahtijevaju moderan i individualan pristup, a kako to najbolje postići nego reći cijeloj Viber zajednici da smo ovdje za njih i sve ostale putem zakon Hyundai Viber naljepnica.

Pokažite prijateljima da ste pravi zaljubljenik u automobile i recite to na Hyundai način!

Direktan link na Viber market: https://stickers.viber.com/pages/hyundai_hr?redir=1

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.