Šukera i HNS država ne voli, no zato ga obožavaju oni iz privatnog sektora - Hyundai je novi sponzor

Za razliku od rukometa i brojnih drugih nešto neuspješnijih sportova hrvatska država i kompanije u njenom vlasništvu sponzorski ne prate vjerojatno jedan od najboljih hrvatskih proizvoda, no zato Modrić i drušvo nemaju problema s privatnim partnerima kojih je iz dana u dan sve više. Nakon Nike-a, Joopa, "Žuje", Anić Holdinga ugovor sa HNS-om potpisao je i jedan od pet najvećih svjetskih proizvođača automobila

Šukera i HNS država ne voli, no zato ga obožavaju oni iz privatnog sektora - Hyundai je novi sponzor Start press arhiva
12. 10. 2018

·Ugovor o podršci hrvatskih nogometaša s Hyunadijem potpisan je do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022, a svoj su paraf na impresivan ugovor stavili Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i jedan od najpoznatijih naših nogometaša svih vremena te Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska.

Čelnik korejske kompanije u Hrvatskoj prigodom potpisivanja "velikog" ugovora sa HNS-om je kazao: -  „Suradnja s Hrvatskim nogometnim savezom još je jedan korak prema pozicioniranju branda Hyundai kao vodeće marke automobila u Hrvatskoj i nastavak jačanja globalne strategije povezivanja s nogometom. Već 20 godina Hyundai donosi strast, dinamičnost i uzbuđenje nogometne igre do obožavatelja diljem svijeta. Sretni smo i ponosni zbog početka partnerstva s najuspješnijim sportskim brandom u Hrvatskoj. Uspjeh koji dijeli Hrvatski nogometni savez dijelimo i mi.“

Potpisom Ugovora Hyundai je postao službeni partner Hrvatskog nogometnog saveza do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Hyundai je kao sponzor u vrhunskom nogometu prisutan više od 20 godina te po drugi put postaje partner najjačem sportskom brandu u Hrvatskoj. U međuvremenu je još i Ford iz autoindustrije sponzor hrvatskim nogometašima. Zanimljivo danas su oba svjetska brenda sa zastupstvima u Hrvatskoj u rukama "Grand auta", tvrtke koja je u vlasništvu Izraelaca.

Prilikom potpisivanja Ugovora, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, izrazio je zadovoljstvo novim partnerstvom:

- „Hrvatski nogometni savez se ovim ugovorom nastavlja povezivati sa snažnim partnerima čija će nam podrška puno značiti u daljnjem radu. Hyundai je tvrtka koja teži izvrsnosti i inovativnosti, što se odlično preklapa s vrijednostima Hrvatskog nogometnog saveza i zato vjerujem da je ovo početak uspješne i duge suradnje.“

Savez će na raspolaganju imati najsuvremenija Hyundai vozila, a Hyundai partnerstvo bit će vidljivo kroz logotip na trening dresu, izložene automobile na domaćim utakmicama, oglašavanjem na LED ekranima tijekom domaćih utakmica i nizom zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja te aktivacija. Osim toga, tijekom partnerstva branda Hyundai i Hrvatskog nogometnog saveza, razvit će se niz inicijativa kojima će se navijačima olakšati mobilnost i uživanje u nogometu učiniti dostupnijim.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.