Video i foto galerija: Korejski, hrvatski i izraelski Crème de la Crème javnog života sinoć je glamurozno dočekao Vatrene nogometaše koji su otvorili Hyundai centar

Pompozni novi START Hyundaija i Izraelaca u Hrvatskoj. Zvika Livant, osnivač, vlasnik i šef mega izraelske tvrtke koja je jučer glamurozno i pompozno otvorila mondeni i moderni Hyundai centar u Hrvatskoj te najavio nove investicije Taavura grupe.

Iskoristio je prigodu kazati kako je Hrvatska ne samo lijepa zemlja, već i iznimno poželjna za investiranje. - Podsjećate me na Izrael od prije tri desetljeća ili od prije 70 godina kad ga je i moja obitelj stvarala kad nam je malo tko davao šansu da ćemo uspjeti. Vjerujem u naš posao u Hrvatskoj i znam da ćemo i ovdje svi zajedno uspjeti, kazao je karizmatični Zvika Livant

Video i foto galerija: Korejski, hrvatski i izraelski Crème de la Crème javnog života sinoć je glamurozno dočekao Vatrene nogometaše koji su otvorili Hyundai centar igor stažić
20. 3. 2019

Jučer kasno navečer bilo je glamurozno, pompozno i nadasve svečano. Ne bez razloga. Povod je bilo otvorenje Hyundaijevog poslovnog središta u Hrvatskoj. Na samom kraju zapada Zagreba okupili su se brojni uglednici, a vrhunac fešte bio je kad su u moderno opremljen velebni centar zakoračili Vatreni. Milan Badelj, Nikola Vlašić, Bruno Petković, Duje Ćaleta Car, Dominik Livaković, Marko Rog i Josip Brekalo u društvu Zorislava Srebrića te Ive Olivari, team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije razgalili su prisutne, a ponajviše Dongwoo Choija, prvog čovjeka Hyundai Motor Europe GmbH koji nije skrivao oduševljenje i inspiriranost pojavom druge najbolje momčadi na svijetu na otvaranju za Hyundai tako važnog centra. Kazao nam je: Naš je cilj uvijek biti među najboljima. To što su Vaši nogometaši drugi najbolji na svijetu odraz je i naših stremljenja, jer i nama više nije tako daleko podij na kojem stoje najbolji u autoindustriji. I odista, Hyundai je jedna od najbrže rastućih kompanija u autoindustriji i s ukupnom proizvodnjom od gotovo 10 milijuna automobila godišnje izmjenjuju se na trećem, četvrtom i petom mjestu s General Motorsom, Renault Nissanom, GM-om..

Vatreni su podržali uspješnu četverogodišnju suradnju marke vozila Hyundai i Hrvatskog nogometnog saveza. Na otvorenju je bilo glamurozno, a osim Vatrenih bili su na otvorenju i DongwooChoi, šef Hyundaija za Europu, njegov zamjenik Thomas Schmidt, Darko Horvat, Ministar gospodarstva u Vladi RH, a od poznatih osoba bili su tu i Mate Rimac, Ante Gelo, Nina Badrić, Massimo Savić. Velika je to investicija Taavura grupe iz Izraela koja je jedna od većih tamošnjih kompanija i koja ima velike ambicije u Hrvatskoj. Riječ je o tvrtki kojoj je autobiznis tek jedna niska u ukupnim aktivnostima, jer bave se i proizvodnjom hrane, energetikom, vojnom industrijom...

Kako je rekao Zvika Livant, osnivač, vlasnik i šef ove mega tvrtke investicija u Hyundai u Hrvatskoj tek je jedna od onih koje će uslijediti. Za njega Hrvatska je zemlja ogromnih potencijala pred kojom je svjetla budućnost. Čelnik Taavure istaknuo je kako ga Hrvatska podsjeća na Izrael od prije 30 i 70 godina kada mnogi nisu još vjerovali u tu državno, no predanim radom, upornošću i spremnosti da razvijaju najmodernije tehnologije... Usprkos svemu uspjeli su!

· Hrvatski nogometni reprezentativci sinoć su otvorili novi i najmoderniji Hyundai centar na adresi Ljubljanska avenija 4C u Zagrebu, površine 1300 m2.

· Svečanost otvorenja uveličali su brojni poznati gosti uz prezentaciju korejske inovacije te hrvatskog dizajna i proizvoda. Na otvorenju Hyundaijevog srdišta u Hrvatskoj bili su i veleposlanik Republike Koreje, Won Sup Park te ministar gospodarstva i poduzetništva Darko Horvat, predsjednik Hyundai Motor Europe, Dongwoo Choi, Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik Hyundai Motor Europe.

-„Hyundai je inovativan i kreativan brand koji se neprekidno razvija, pružajući našim kupcima besprijekorna automobilska iskustva. Veseli me što našu politiku inovacije i vrhunskog dizajna, koje donose velik uspjeh na svjetskom tržištu, vidim i danas ovdje, na otvorenju najmodernijeg Hyundai centra u Hrvatskoj. Uspjehu globalnog branda zasigurno doprinosi i uspjeh Hyundai Hrvatska.˝, izjavio je Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik Hyundai Motor Europe.

„Investicija od 25 milijuna kuna u izgradnju novog, najmodernijeg Hyundai centra čini nas jedinstvenom lokacijom u Hrvatskoj s električnim punionicama, gdje se istovremeno može puniti 15 električnih vozila. Ova investicija dokaz je kontinuiranog ulaganja u razvoj, kojom pokazujemo kako na zahtjevnom tržištu kombinacija inovativnih rješenja, dugotrajnih ulaganja, prepoznatljivog dizajna, stručnosti i strasti zaposlenika jamči uspjeh kod hrvatskih kupaca.“, rekao je Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundai Hrvatska.

Večer je istovremeno bila prezentacija korejske inovacije i hrvatskog dizajna i proizvoda.

Poznati grafiter Slaven Kosanović Lunar uživo je oslikao navijačkim motivima jedinstven model električne Hyundai Kone, prvog električnog B-SUV-a na automobilskom tržištu, a hrvatski reprezentativci ukrasili su je svojim potpisima. Prostor je bio uljepšan cvjetnim dekoracijama Saše Šekoranje, dok su hostese promovirale nove modele Krie Designa by Kristina Burja te unikatni nakit sve popularnijeg LuTi dizajna.

Gosti su uživali degustirajući hrvatske delicije, vrhunska vina i Magnolija slastice. Gastronomsko iznenađenje bile su ručno rađene čokoladne praline TAMAN Artisan, nagrađene na više međunarodnih natjecanja, čiji je autor Stiv Kahlina poznatiji kao reper El Bahatee.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.