Hyundai Ioniq EV drugi put zaredom dobio nagradu Auto Bilda i Schwackea

Njemački automobilski magazin Auto Bild i nezavisna marketinška konzultantska kuća Schwacke proglasili su Hyundai Ioniq EV za “Prvaka vrijednosti” u kategoriji električnih vozila i to drugu godinu zaredom

2. 7. 2018

Nagrada se dodjeljuje u 13 kategorija za automobile s najstabilnijim čuvanjem vrijednosti vozila. Ove su godine Auto Bild i Schwacke birali “prvake vrijednosti” 15. put. Nagrada se temelji na predviđenom ostatku vrijednosti automobila nakon četiri godine uz godišnju kilometražu od 10.000 km. Kao i 2017. godine, Hyundai Ioniq EV osvojio je prvo mjesto u kategoriji električnih vozila s najvećim ostatkom vrijednosti u svom segmentu: 58,61%.

“Vrlo smo ponosni što je naš Hyundai Ioniq EV drugi put zaredom osvojio nagradu “šampiona vrijednosti”, kaže Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode tvrtke Hyundai Motor Europe.
“Ovakve nagrade se temelje na stvarnim podacima s tržišta, pokazujući snagu Hyundaijevih proizvoda na području električnih vozila. Hyundai Ioniq linija vozila nastavlja privlačiti nove kupce našoj marki vozila, zahvaljujući konkurentnim vozačkim performansama, inovativnoj ekološkoj tehnologiji i dugom jamstvu.”
Ioniqovo petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže jest prava vrijednost za kupca, a uključuje i petogodišnje jamstvo mobilnosti te 5 godina preventivnih pregleda vozila. Na bateriju Hyundai osigurava jamstvo u trajanju od 8 godina ili 200.000 km. To se odnosi na sva vozila kupljena kod ovlaštenih Hyundai prodavača.

Hyundai Ioniq prvi je svjetski automobil s tri električna pogonska sustava u jednoj tipskoj karoseriji – hybrid, plug-in hibrid i električni model – pružajući tako ekološku mobilnost dostupniju svima. Ioniq je dio Hyundaijeve globalne strategije održive mobilnosti prema kojoj je plan lansirati 18 novih ekoloških modela do 2025. godine, što uključuje osam hibridnih, četiri plug-in hibrida, pet električnih vozila i jedno vozilo s pogonom na gorive ćelije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.