Hyundai Elantra bez problema prošla čak milijun milja

Farrah Haines i njezina Hyundai Elantra odlična su kombinacija, a najbolji dokaz tome jest da je korejski automobil s lakoćom prešao više od ,6 milijuna kilometara

21. 12. 2018

Dok prosječan vozač u SAD-u godišnje prevali oko 22.500 kilometara, Farrah Haines ih prijeđe gotovo 322.000, ali njezina Hyundai Elantra to može.

U biti može i daleko više od toga. Naime, u svega pet godina Farrah Haines je svojom Hyundai Elantrom prešla više od milijun milja, odnosno više od 1,6 milijuna kilometara.

Svi pogonski sklopovi još uvijek su originalni, pa je Dean Evens, direktor marketinga Hyundai Motor America, s ponosom istaknuo kako je ova Hyundai Elantra krunski dokaz kvalitete njihovih modela.

Obzirom da brojčanik na armaturi ima šest znamenki u servisu su dodali posebnu oznaku 1M te stanje kilometara vratili na nulu. Naravno, Farrah Haines dobila je potpuno novu Hyundai Elantru.

www.autopress.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.