Novosti iz Honde: CR-V postaje hibrid!

Na automobilskom sajmu u Frankfurtu Honda će predstaviti obnovljeno izdanje crossovera CR-V, koje će imati mogućnost hibridne vožnje. Službeno predstavljanje tvorničke verzije očekuje se do kraja godine

Novosti iz Honde: CR-V postaje hibrid! Honda
8. 9. 2017

Očekuje se da će novi CR-V u svim aspektima biti bolji nego prethodni. Držači prednjega vjetrobranskog stakla bit će tanji pa će omogućiti bolji pogled naprijed, a kotači će biti malo veći.

Najvažnija vijest je ta da će kupci, uz dodatak standardnome 1,5-litrenom turbobenzinskom motoru i bez dizelskoga motora, moći kupiti inačicu s benzinskim motorom i-VTEC s Atkinsonovim ciklusom i dodatnim električnim generatorskim motorom.

Neće biti konvencionalnih mjenjača. Umjesto toga Honda CR-V Hybrid imat će samo jedan zupčanik za izravnu i glatku povezanost između pokretnih dijelova pogonskoga sklopa. Vozaču neće biti dozvoljeno da sam bira načine vožnje. Umjesto toga,  sve će ovisiti o hibridnome pogonskom sustavu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.