Kad se i Harley-Davidson okrene struji sve je izvjesnije da je oktanski svijet otišao dođavola

Nakon četiri godine čini se kako je Harley Davidson riješio problem kapaciteta baterije i dometa. Produkcija Live Wirea će započeti kroz 18 mjeseci i bit će to prvi Harley s 74 KS i to strujom "izazvanih"

Kad se i Harley-Davidson okrene struji sve je izvjesnije da je oktanski svijet otišao dođavola Harley Davidson
23. 2. 2018

Za početak, moramo se složiti kako svijet motocikala bez Harleya Davidsona ne bi bio isti. Iako nisu tehnološki najnapredniji, marka Harley je postala jedna od omiljenijih, kako u SAD-u tako i u svijetu. Tvrdnja kako nije dovoljno tehnološki razvijen mogla bi uskoro postati stvar prošlosti, jer se kompanija priprema stvoriti svoj prvi električni motocikl.
Izgled motocikla doduše nije ništa novo, pošto je već poznat zadnje 4 godine otkad je organizirana testna vožnja za potencijalne kupce. Kao dio promocije, Live Wire je čak bio uključen u Marvelov film iz 2015. godine, "Avengers: Age of Ultron". No, baterija Live Wirea nije dovoljno jaka kako bi izdržala svakodnevnu gradsku vožnju.

Električni motor imat će 74 konjske snage i bateriju koja će biti dovoljna za domet 160 kilometara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.