FRANKFURT 2017. Bujica noviteta i vijest da je Josip Stojanović Jolly zakapario jedan od najskupljih

Josip Stojanović Jolly, vlasnik istoimenoga trgovačkog lanca hotela Olympia u Vodicama, zakapario je 20-ak milijuna kuna vrijedan hiperautomobil AMG Project One. Naši reporteri iz Frankfurta prvo su detektirali što novo donose Mercedes i Audi

FRANKFURT 2017. Bujica noviteta i vijest da je Josip Stojanović Jolly zakapario jedan od najskupljih daniel tomičić
12. 9. 2017

Mercedes je prvoga dana Frankfurtskoga salona predstavio dva oprečna pola svoje game. S jedne strane stoji X klasa. Prvi serijski pick-up u Mercedesovoj gami koji je prije svega namijenjen SAD-u, a s druge strane spektra - AMG Project One, pokretan motorom iz F1,koji je odgovor iz Stuttgarta na Bugatti Grupe VW. Dvadesetak milijuna kuna vrijedan hiperautomobil stiže i u Hrvatsku! Prvi primjerak kupio je poznati ljubitelj Mercedesa - Josip Stojanović Jolly, vlasnik istoimenoga trgovačkog lanca hotela Olympia te veliki distributer Mercedesa u Hrvatskoj.

Audi

Nova Audijeva krstarica A8 nudi autonomnu vožnju nivo 3. Čak dva koncepta, Aicon i Elaine, komuniciraju električni pogon i umjetnu inteligenciju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.