Dugi redovi za Cybertruck: Tesla vam nudi 1000 dolara ako odaberete umjesto futurističkog vozila…

Dugi redovi bit će riješeni prilično neobičnom mjerom.
 

Dugi redovi za Cybertruck: Tesla vam nudi 1000 dolara ako odaberete umjesto futurističkog vozila… Mike Blake / Reuters / Pixsell
31. 12. 2023

Napisala: Nika Arsovska:

U tvrtki Tesla izbacivanjem Cybertrucka očito su izazvali pravu revoluciju s druge strane bare jer su zbog dugih čekanja u redu čekanja prisiljeni poduzimati prilično nekonvencionalne mjere..

Nude 1000 dolara za sve one koji su rezervirali svoje mjesto u redu, ali su voljni kupiti neki drugi Teslin model umjesto Cybertrucka.

Nova kreditna ocjena za kupce izazvala je različite reakcije, iako su prvi Cybertruckovi već prošli dan studenog stigli do svojih vlasnika.

No najpovoljnija verzija Cybertrucka, s cijenom od 60.990 američkih dolara, još neko vrijeme ne bi trebala ugledati svjetlo dana. Verzija sa stražnjim pogonom navodno ima najdulje redove, što je navodno i razlog Teslinog postupka.

Zbog različitih signala, Teslin proizvodni kapacitet za Cybertruck u biti je nepoznat.

Iz Tesle su za Reuters rekli da planiraju proizvesti 125.000 "pikapa" godišnje, no u nedavnom podcastu Elon Musk je malo više napuhao brojke na 200.000. Do sada ih je tvrtka isporučila 12. Popust ostvaruju svi kupci koji svoje mjesto rezerviraju do 30. studenog. Međutim, ako ga želite unovčiti, morate ga naručiti prije kraja godine Model 3, Model Y Model S ali Model X.

Pročitajte još:  Nekad su proizvodili snove, danes je tvornica posve zapuštena ...

Morda vas bo zanimal tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.