Hrvatska i njeni lijepi krajobrazi, Dalmacija, Pag, Jadran..., za novi BMW Serije 6 Gran Turismo

BMW je nasljednika Petice GT pronašao, u za broj većoj Šestici GT i stoga što je to ne samo numerološki, nego i tehnološki pomak naprijed. Dok se ne pojave na jesenskom autosalonu u Frankfurtu prekrasni BMW i jednako tako lijepa Hrvatska, Dalmacija, Pag...

Hrvatska i njeni lijepi krajobrazi, Dalmacija, Pag, Jadran..., za novi BMW Serije 6 Gran Turismo BMW
16. 6. 2017

U BMW-u tvrde, a i jamče, da je nasljednik GT Petice bolji, superiorniji, zanimljiviji, napredniji.... Bit će i udobniji i učinkovitiji od prethodnika. Namijenili su mu 87 milimetara veću dužinu i pri tome ga snizili 21 mm. Širina je ostala jednaka. 64 mm niži kraj uveliko je pomogao boljoj aerodinamici i sportskom izgledu. Korišteni su novi, lakši materijali i stoga je novi model lakši 115 kilograma. Prostranost kabine je veća 20 litara, prostraniji je i prtljažnik (610 l), a moguće ga je povećati do 1800 l.

BMW Serije 6 GT sprva će dolaziti s četiri motora, dva turbobenzinska i dva turbodizelska, svi s tehnologijom TwinPower Turbo i u kombinaciji sa serijskim 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. Raspoloživa snaga agregata "rastezat" će se od 258 do 340 konja.

P

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.