VIDEO: Film ''Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'' za godinu stiže u kina, a otkrivena je i glumačka postava

Nastavak filmske uspješnice ''Fantastic Beasts and Where to Find Them'' dolazi u kina točno za godinu dana. Podsjetimo, riječ je o filmu koji prethodi događajima koji su se odvili u filmovima o Harryju Potteru

VIDEO: Film ''Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'' za godinu stiže u kina, a otkrivena je i glumačka postava Warner Bros. Pictures International/Youtube
16. 11. 2017

Nove pustolovine Newta Scamandera (Eddie Redmayne) stižu u kina 16. studenoga 2018., a po prvome promotivnom videu vidimo da će se u ulozi mladog Albusa Dumbledorea naći Jude Law te da će se priči pridružiti neki novi likovi, ali i oni koji su samo spomenuti u prvomefilmu. Među njima je i Zoe Kravitz, kći pjevača Lennyja Kravitza, koja će glumiti mladu Letu Lestrange.

Direktor filma, David Yates, izjavio je kako će se u ovome dijelu više fokusirati na njenu priču, nego u prvome, gdje je samo spomenuta u razgovoru između Newta i Queenie. Također je poznato da je Newt zaljubljen u Letu te da ona ima veliku moć nad njim, unatoč tome što je izbačen iz Hogwartsa umjesto nje.

U filmu se očekuje puno veća minutaža Gellerta Grindelwalda, kojega je utjelovio neprepoznatljivi Johnny Depp. Naime, u prvome dijelu ga vidimo samo zadnjih 30-ak sekundi, a ono što je poznato o njemu je da je riječ o drugome najopasnijem čarobnjaku svih vremena te bivšem Albusovu prijatelju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.