Fotogalerija: U hrvatskome hramu mjuzikla proslavljena "Aida" izazvala oduševljenje i izmamila suze

Kazalište "Komedija" još je jednom potvrdilo zašto ljubitelji mjuzikla i ne samo te kazališne forme obožavaju umjetnost na Kaptolu. Teško je  bilo suspregnuti suze, kako na pozornici tako i u gledalištu, a sudeći prema prvim reakcijama nastala je još jedna hit-predstava

Fotogalerija: U hrvatskome hramu mjuzikla proslavljena "Aida" izazvala oduševljenje i izmamila suze Petar Borovec
5. 2. 2018

Svečanu izvedbu nisu propustili ni predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, glazbenici Vanna, Radojka Šverko, Martina Tomčić, Zsa Zsa, Paula i Đelo Jusić, glumci Petra Kurtela, Amanda Prenkaj, Damir Lončar, Dražen Bratulić i Fabijan Pavao Medvešek, modni dizajneri Matija Vuica i Luka Grubišić, voditelji Nives Čanović, Davor Meštrović, Tihana Harapin Zalepugin koja je stigla sa suprugom Sašom, Ivana Prohić, Ira i Dubravko Šimenc, Ante Pecotić i brojni drugi. Druženje se nastavilo u novootvorenome zagrebačkom Jazz & Cabaret clubu Kontesa, gdje se održao poseban domjenak, a goste su zabavljali Mila Elegović i Bruno Krajcar.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.