Lisinski pleše pod maskama uz Gopca i brazilske plesačice, a najbolje maskiranim besplatan benzin, vikend s Opelom, putovanja u Beč, Prag, Klagenfurt

Deset godina fašničke tradicije u Lisinskom slavi se uz kultni rock-band PSIHOMODO POP, kostimirane brazilske pjevačice Brasil Bahia Show i brojna događanja i aktivnosti unutar hrama hrvatske glazbe, Dvorane Lisinski!

23. veljače 2019., u subota u 20:00 sati u Velikoj dvorana. Najsretniji i oni posjetitelji najbolje maskirani mogu osvojiti trodnevno putovanje u Prag, koncert Bon Jovija u Klagenfurtu, Tijelovo u Beču, vikend besplatnog korištenja automobila Crossland X kojeg daruje Autowill, INA kartice gorive i od 700 kuna. To je koncert koji se ne propušta

Lisinski pleše pod maskama uz Gopca i brazilske plesačice, a najbolje maskiranim besplatan benzin, vikend s Opelom, putovanja u Beč, Prag, Klagenfurt KD Lisinski
12. 2. 2019

Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunjujemo vrhunskom karnevalskom zabavom u svim prostorima Koncertne dvorane!
 Psihomodo pop domaći je rock-bend koji ove godine obilježava 35. godišnjicu beskompromisne svirke, vrhunskih live nastupa, važnih albuma za domaću diskografiju i velikih hitova!Karizmatični frontmen benda Davor Gobac oduvijek je plijenio pozornost svojim neponovljivim izvedbama pjesama i osebujnim scenskim nastupom te svojom neizmjernom energijom i duhovitošću već desetljećima jednako privlači mlade generacije, kao i one koji su rasli i stasali uz njihove nezaboravne pjesme.
 Senzualni, vatreni i strastveni ples čudesnih brazilskih plesačica najbolje brazilske baletne grupe u Europi - Brasil Bahia Show dizat će temperaturu do točke vrelišta. Brazilski nogomet je precijenjen, ali brazilske plesačice istinska su senzacija koja mami osmijehe i uzdahe, a uz njih se svi osjećaju kao pobjednici!
DISCO MAGIC Band splitski je glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda!

Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica!
 
Mak Teatar uz brojne predstave, organizira i razne zabavne interaktivne programe koje osmišljavaju i izvode vrhunski zabavljači, akrobati, žongleri i klauni! Gegovi, trikovi, iluzija, vještine, šareni kostimi, dinamična glazba, odlična režija, kvalitetni scenarij i koreografija… sve to i više čini njihove programe uzbudljivima i privlačnima, u što ćete se uvjeriti i u Lisinskom!
 
Iluzionist Catarza od iluzije i za iluziju živi svaki dan. Za njega je mađioničarstvo oblik katarze koja je potaknuta snažnim vizualnim dojmom koji on ne čuva škrto, već ga rado dijeli sa svojom publikom.
 
Zaigrani kolektiv Cirkorama promiče cirkusku umjetnost i vještine kroz performanse, predstave, ulične akcije, edukacije i druga događanja, a u Lisinski dovodi profesionalce, rekreativce i zaljubljenike u žongliranje, hodanje na štulama, akrobacije, klaun tehnike, dobru zabavu i veselje općenito!
 
Zagrebačke mažoretkinje simbol su Zagreba i najbolji europski sastav mažoretkinja koji ne treba posebno predstavljati. Nijedno slavlje, a tako ni maskenbalsko, nije potpuno bez Zagrebačkih mažoretkinja!
 
Da bi karnevalska atmosfera bila potpuna, pobrinut će se Zagiland s dvorcem na napuhavanje i zabavnim aparatima unutar dvoranskog prostora!
 
Glazbeni potporanj je DJ King Kong.
 
Za najbolje maskirane posjetitelje, kao i uvijek, osigurali smo bogate nagrade:
 
Maroon 5 – Prag 3 dana – 2 aranžmana (smještaj, prijevoz, ulaznica FAN PIT) daruje svikoncerti.eu
https://www.svikoncerti.eu/prijevoz-na-koncert/maroon-5-prag-2019-aranzman.html
 
Bon Jovi – Klagenfurt 1 dan – 2 aranžmana (prijevoz, ulaznica PARTER) daruje svikoncerti.eu
https://www.svikoncerti.eu/prijevoz-na-koncert/bon-jovi-2019-klagenfurt-aranzman.html
 
Tijelovo u Beču (Ljetni noćni koncert u Schoenbrunnu, Bečka filharmonija - Gustavo Dudamel, Yuja Wang / 20-21.6.2019.) daruje Turistička agencija Burg d.o.o.
 
Vikend besplatnog korištenja automobila Crossland X  daruje Autowill
 
INA kartice za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kn
 
6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec
 
500 kn kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.