Blagoslovljen Božić i sretna nova 2018. uz dar, "Zvuci Velebita" Mateja Meštrovića - free download

Dar hrvatskog umjetnika svima koji vole Start

Zahvaljujući velikom umjetniku i njegovim simpatijama prema čitataljima Starta i ljubiteljima glazbe "Zvuke Velebita" možete posve besplatno "skinuti" na njegovoj stranici:

https://mestrovic.bandcamp.com/album/sounds-of-velebit

Blagoslovljen Božić i sretna nova 2018. uz dar, "Zvuci Velebita" Mateja Meštrovića - free download Matej Meštrović
22. 12. 2017

Zvuci Velebita 2017 Edition naziv je originalnoga multitrack zapisa iz 2004., koji je proslavljeni hrvatski pijanist Matej Meštrović snimio prije 14 godine. I to inspiriran zvucima koje je na vrhovima Velebita danima snimao jednako tako proslavljeni Stipe Božić, alpinist i ljubitelj avantura i prirode. Ovo remek-djelo pravi je izvor zvuka s najljepših hrvatskih vrhunaca, koji se isprepliću s virtuoznim pijanističkim prezentacijama Mateja Meštrovića. Zahvaljujući velikom umjetniku i njegovim simpatijama prema čitataljima Starta i ljubiteljima glazbe, "Zvuke Velebita" možete posve besplatno "downloadati" na njegovoj stranici:

https://mestrovic.bandcamp.com/album/sounds-of-velebit

Digitally remastered from original multitrack recording (2004.)
Emotional New Age Piano album, including live recorded sounds from the Croatian mountian of Velebit, by legendary Croatian alpinist Stipe Božić.
credits
released December 8, 2017

All music composed, performed and produced by Matej Meštrović
Additional sounds recorded by Stipe Božić
license
all rights reserved

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.