VIDEO Trudna komičarka Anđelka uživa u trudnoći s kumom i prijateljem bivšeg muža

Poznata TV glumica uskoro se ljuljati dječji krevetić. Za radosno iščekivanje kriv je "crnogorski kum" prijatelj bivšeg supruga. Sretna mama pokazala je trudnički trbuščić, a novi dečko i bivši najbolji prijatelj njezina bivšeg supruga nije je ostavljao ni na trenutak bez pažnje.

VIDEO Trudna komičarka Anđelka uživa u trudnoći s kumom i prijateljem bivšeg muža ATA Images/Facebook/fotomontaža
4. 2. 2023

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ Pixell

Srpska glumica Anđelka Prpić, koja je i kod nas iznimno popularna zahvaljujući humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", prije više od godinu dana razvela se od Darija Prpića s kojim je bila u braku devet godina, a šuškalo se da je trebala pronaći opet sreću u ljubavi i to s dobrim prijateljem bivšeg muža. Sada je potvrdila da su glasine točne.

 
Trudna s prijateljem bivšeg muža

Fotografi su Anđelku Prpić uhvatili u društvu novog partnera Marka Žugića na jednom događanju u Beogradu, gdje su dobro raspoloženi izmjenjivali dodire i poglede pred očima javnosti.

Glumica je na događanje stigla u uskoj crnoj haljini koja je otkrivala da je trudna. Srbijanski mediji nedavno su objavili da će par uskoro prošetati.

"Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da će se vjenčati u skoroj budućnosti, u tajnosti, prije nego što ih zasjene medijski naslovi. Skečevi i šale pljuštale su na njihov račun na društvenim mrežama. Uz to, njezinom partneru jako smeta njezino prezime Prpić, pa su se dogovorili da će ona uzeti njegovo prezime na vjenčanju. Pomno se pripremaju za ovaj dan i skrivaju sve detalje kako mediji ne bi prijavi događaj', rekao je neimenovani izvor za Blic.

Prisjetimo se....

Ako se ne sjećate Anđelke Prpić, sigurno ćete se sjetiti ovog videa u kojem Anđelka i Andrija pokušavaju pričati slovenski.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.