VIDEO Stefani Šober, svjetski top model samo u Startu

EKSKLUZIVNO, svjetski top model samo u Startu

Stefani Šober obožavaju svjetski modni urednici - po prvi put u Hrvatskoj i to u Startu. Prelijepa Riječanka živi u Londonu i snima za najvažnije svjetske modne magazine. Samo za Start napravila je prvi hrvatski ekskluzivni fotosession. Stala je ispred objektiva Borisa Štajduhara, a making off je ovjekovječio kamerom Bojan Haron Markičević.

 

VIDEO Stefani Šober, svjetski top model samo u Startu Bojan Haron Markičević
17. 10. 2023

U Zagreb je došla samo zbog snimanja za Start koje je obavljeno u Studiju 4 Jadran filma. U manje od tri mjeseca Stefani Šober (26) ostvarila je ono o čemu svaka djevojka sanja koja se želi baviti manekenstvom. Lijepa Riječanka se s navršene 22 godine prijavila u jednu španjolsku agenciju. Za samo nekoliko tjedana bila je u zrakoplovu koji ju je odveo u Marakeš gdje je sa slavnim modnim fotografom Felixom Valienteom snimila svoj prvi editorial za britansko izdanje Voguea. Po prvi to je ovih dana učinila i u Hrvatskoj i to ekskluzivno za Starta. Više o senzacionalnom uspjehu Riječanke koju već mnogi svrstavaju među top 10 manekenki svijeta pročitajte u novom broju Starta kojeg možete nabaviti na svim kioscima.

www.startnews.hr

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.