Beckham i Messi u središtu krvavog incidenta: gost restorana izbačen i pretučen

 Čovjeka su žestoko pretukli jer su bili uvjereni da snima poznatog nogometaša i njegovu djevojku Antonellu.

David Beckham i Lionel Messi našli su se u centru pažnje nakon što je zbog njih došlo do žestokog obračuna u restoranu u kojem su večerali s obitelji.

Beckham i Messi u središtu krvavog incidenta: gost restorana izbačen i pretučen Instagram/Antonella Roccuzzo
17. 8. 2023

U jednom restoranu u Miamiju odvijala se prava drama tijekom zajedničke večere obitelji Beckham, Lea Messija i njegove supruge Antonelle Roccuzzo.Incident se dogodio nakon što je jedan od gostiju koji je bio na rođendanskoj proslavi htio fotografirati njegovu suprugu, no ljudi iz Messijevog sigurnosnog tima reagirali su prilično divlje i brutalno. Čovjeka su žestoko pretukli jer su bili uvjereni da snima poznatog nogometaša i njegovu djevojku Antonellu.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Kako prenosi Daily Mail, spomenuti incident potvrđen je i u restoranu u vlasništvu repera Bad Bunnyja, a napadnuti gost koji je slavio kćerin 21. rođendan iznio je svoju stranu priče.

"Skočili su na nas, izbacili me van i udarili me u lice. Samo zato što se moj prijatelj htio slikati sa svojom ženom, a ne s Beckhamom ili Messijem. To je bila obiteljska stvar", rekao je. Izbacilo ga je osiguranje .. i navodno ga je napao dok je bio vani, ostavivši krvavo lice i ožiljke.

Na snimci kaotične scene čuje se kako u pozadini žena histerično vrišti: "On je obiteljski čovjek, slavi kćerin 21. rođendan!" U ekskluzivnom videu koji je objavio Daily Mail možemo vidjeti kako Victoria Beckham izvodi svoju 12-godišnju kćer Harper Seven iz restorana te zajedno odlaze do vozila koje ih je čekalo ispred ulaza u restoran. Messi i njegova supruga Antonela večerali su u japanskom restoranu zajedno sa suigračima iz Inter Miamija Sergiom Busquetsom, Jordijem Albom i obitelji Beckham, a Antonela je pozirala za fotografiju s Victorijom prije nego što je izbio nasilni incident, objavivši fotografije na Instagramu. Izvor blizak Beckhamovim rekao je za Daily Mail da je par proveo sjajnu noć i da su za tučnjavu saznali sljedeći dan, a da se nitko od njih do sada nije oglasio o incidentu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.