Messijeva majka i žena na ratnoj nozi: udarila ju je i na dan vjenčanja

Osvetila joj se, jer joj je oženila sina, a Messi je čak prekršio i važnu argentinsku tradiciju. Ali zašto su u sukobu?

Messijeva majka i žena na ratnoj nozi: udarila ju je i na dan vjenčanja Facebook/RatingCero.com
15. 12. 2022

Iako nogometaš Lionel Messi i njegova djevojka Antonella Roccuzzo, s kojom ima troje djece, važe za sretan par, njihove se obitelji navodno mrze. Zvijezdina majka od početka se protivila vezi Celia Maria Cuccittini.

Zasjenila ju je na dan vjenčanja
 

 
Dokaze o rivalstvu dviju najvažnijih žena u životu slavnog nogometaša mediji su dobili kada je Celia Maria na dan vjenčanja pokušala zasjeniti svoju snahu: na vjenčanje je došla u bijeloj haljini koja izgledala jako poput mladenkine haljine.

Nosila je dugu bijelu haljinu s izvezenim kamenčićima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, baš kao i vjenčanica njezine nove snahe.

U Argentini se smatra nepoštovanjem da bilo koji gost ili član obitelji osim mladenke nosi bijelu haljinu na vjenčanju.

Dugoljetni spor između obitelji

Vjenčali su se u svom rodnom gradu Rosariju u argentinskoj pokrajini Santa Fe, a taj je događaj potaknuo glasine o dugogodišnjoj zamjeranosti između Messijeve majke i Antonelline strane obitelji, prenosi Daily Mail.

Argentinski mediji objavili su da je par rezervirao cijeli prvi kat hotelskog kompleksa City Center Rosario, gdje je bila smještena Messijeva obitelj, dok je Antonellina obitelj zauzela drugi kat, budući da dvije obitelji ne razgovaraju.

Također, nekoliko sati prije vjenčanja, Messijeva teta potvrdila je glasine o tučnjavi u obitelji nogometaša. Tijekom prijenosa uživo na kanalu Argentina America TV nazvali su je i pitali za njezinog nećaka. S gorčinom je otkrila da nije pozvana na vjenčanje.

Priča se da vezu s odabranicom skriva od majke

Prijatelj koji je poznavao obitelj Messi prije nego što je nogometaš postao slavan i pratio ih na njihovim prvim putovanjima u Barcelonu rekao je da su se loši osjećaji prvi put pojavili 2010. godine, prije Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici: "Jedan argentinski novinar pitao je Messijevu majku o tome, bi li . ona i njezin suprug idu u Južnu Afriku vidjeti Messija kako igra. Spomenuo je da je Antonella već bila tamo, a ona je izjavila: 'Antonella, Antonella, tko je Antonella?'" To je navodno izazvalo napetost u obitelji, jer je Messi rekao svojim roditeljima ostati u Argentini.

Obitelj Messi odbacila je glasine o svađi dviju obitelji i nazvala ih "glupostima".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.